2777
2789
عنوان

چرا همش خیانت یه کم هم از فداکاری های شوهراتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من موقعی که ازدواج کردیم بهم گفت پنج سال قناعت کنیم تا بتونیم خونه دار شیم بعد راحت خرج میکنیم ...

زیادی واسش جمع نکن.مگه ادم چقدر میخاد زنده بمونه و زندگی کنه از زندگی باید لذت ببرین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

ببین عزیزم اینجا همه طرفدار تاپیک های خیانت و جنگ و دعوان

اکثر تاپیکای خیانت پربازید میشن

من ب شخصه چندین بار تاپیک زدم ک از خوبی شریک زندگبمون بگیم حمله ور شدن که پز میذی یا گفتن خیالاتته توهم زدی..معلومه شوهرت خیلی بده که از فانتزیات میگی و...

منم دیگ بیخیـال شدم 

اینجا خیلیا زندگیاشون بهشته و دارن با عشق زندگی میکنن ولی هچکس دیگ اینجا نمیگ

اینجا فقط برای غم و ناله باید اومد نه چیز دیگه

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪
فداکاری شوهر منم اینه که استخوون های گوشتشو میده بهم😂😂😄

😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت دختر

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند