2777
2789
عنوان

چرا همش خیانت یه کم هم از فداکاری های شوهراتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 73 پست
الهی آمین. امضات ارزوی منم هست که دوباره مامان شم

ای جانم 😍😍انشاالله که میشی عزیزم منم واسه این فسقل دومی دوسال و نیم انتظار کشیدم انشاالله به زودی تاپیک بارداریتو ببینم❤

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂منم همینطور اما الان چند ماهه بخاطر بارداریم کلا وسواس شدید شدم اصلا لیوانی که دهنی هم باشه ...

انشاءالله به سلامتی وخوشی بچتون روبدنیا بیارین بعد از باردای درست میشه    

یکی از آشناهای ما موقع بارداری هروقت شوهرش رو میدید بالا میاورد ولی بعدش خوب شد  

اگه این رو به زنای متاهل فامیل ما بگی، میگن چشمش کور، وظیفه اش هست، می خواست زن نگیره هر کاری هم کرد ...

آره فامیلای ما هم همین جوری هستن  از شوهراشون اینقدر مینالن که آدم فکر میکنه با شمر ابن ذی الجوشن ازدواج کردن حالا اخلاق خودشون هم تعریفی نداره ها 

اینجا انقدر فاز منفی میدادن فکر میکردم نسل مردای خوب تموم  شده ولی امروز تو مرکز بهداشت 

خانم وآقایی اونجا بودن که بچشون تازه به دنیا اومده بود وخانمه حالش زیاد خوب نبود وشوهرش عین پروانه دور سرش میچرخید یاد خانمای اینجا افتادم که همش از بدی آقایون حرف میزنن وحقوق زنان 

یه کم بیشتر که فکر میکنم به این نتیجه میرسم که حقوق مردان خیلی بیشتر پایمال میشه اما چون سرکارن ودنبال آسابش خانواده

وقت نمیکنن بیان اینجا بگن

خدایا به همه کسانی که آرزوی مادر شدن دارن فرزند سالم وصالح عطا کن لطفا منم فراموش نکن

آره فامیلای ما هم همین جوری هستن  از شوهراشون اینقدر مینالن که آدم فکر میکنه با شمر ابن ذی الجو ...

دیگه اگه خیلی متواضع باشه اون خانوم یا نتوونه زیر خوبی های شوهرش بزنه، میگه من خوبم که خوبه، تا زن خوب نباشه، مرد خوب نمیشه، خلاصه همه چی از خانمی خودش هست....

منم از نود درصد اخلاقای زن های فامیلمون توو زندگی زناشویی متنفرم ....🤣

ممنون گلم     راستی برای سلامتی خوشگلات  و پدرمادرشون هم صلوات فرستادم.

فدات بشم مهربانو خیلی ممنون انشاالله شما هم همیشه دلتون خوش باشه و روزگار به کامتون❤

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
😂😂😂😂منم همینطور اما الان چند ماهه بخاطر بارداریم کلا وسواس شدید شدم اصلا لیوانی که دهنی هم باشه ...

خخخ😂😂😂آره به خاطر بارداریه بعدش میشی مثل قبل،بعضیا حتی از شوهرشون بدشون میاد میبیننش عق میزنن من یکی رو میشناسم اینجوری بود دست خودشم نبود😐😂😂ولی منم باردارم هنوز بهش حساس نشدم باهم غدا میخوریم

خخخ😂😂😂آره به خاطر بارداریه بعدش میشی مثل قبل،بعضیا حتی از شوهرشون بدشون میاد میبیننش عق میزنن من ...

😁😁😁نه من ازش بدم نمیاد فقط خیلی وسواس شدم.از همه چی چندشم میشه.الان تو چهار ماه هستم اما یک ماهه اینجوری شدم.لباسامو با دست میشورم که قاطی لباس شوهرم و پسرم نباشه.متکامو قایم میکنم که اونا زیر سرشون نباشه.لیوان و کاسه بشقابمو تو کابینت جدا میزارم اصلا نمیدونم چرا اینجوریم.از همه چی چندشم میشه.فقط خدا کنه موقت باشه اینجوری بمونم دیوونه میشم🙄