2777
2789
عنوان

چرا همش خیانت یه کم هم از فداکاری های شوهراتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 73 پست

تو نی نی سایت فقط تاپیک های خیانت و بدی مادر شوهر و...پربازدید میشه منتها تاپیک خوب کم بازدید هم زیاده که نشان از عشق و علاقه است.

همسر من مرد بزرگیه تنها ایرادش زود جوش میاره بقیه رفتاراش همش حسن اند.همسرم نیست تمام دنیامه تنها کسیه که همه چیزومو میدونه و دلداریم میده  و تو ناراحتی ارومم میکنه هیچ چیزو پنهون نمی کنه.تو سختی ها (از غذا ی کم و خشک گرفته تاسختی های بزرگ زندگی )سعی میکنه رو دوش خودش باشه در عین حال راه حل هامو در حل مشکلات گوش میده همیشه طرف حق رو میگیره(مثلا در بحث با مادر شوهر اگه حق با مادرش باشه طرف اون و اگه حق بامن باشه طرف من).ما پول هامون با هم قاطیه و مال من و تو نداره وحتی اسنادمونون.کارای خونه و پول در آوردن وظیفه کسی نیست  ولی خوب زندگی کردن وظیفه هردوتاییمونه و....

واقعیتش انقدر خوبی داره که نمی تونم بنویسم

بهرحال برای من بهترین مرد دنیاست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی واسش جمع نکن.مگه ادم چقدر میخاد زنده بمونه و زندگی کنه از زندگی باید لذت ببرین

بخدا همش بهش میگم داره سنمون می ره بالا بیا یه کم واسه خودمون خرج کنیم اما گوشش بدهکار نیست همش میگه آینده بچه ها مهم تره  

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بخدا همش بهش میگم داره سنمون می ره بالا بیا یه کم واسه خودمون خرج کنیم اما گوشش بدهکار نیست همش میگه ...

نمیدونم اما تجربه ی اطرافیان بهم ثابت کرده که مال زیادی مردو هوایی میکنه.انشاالله که واسه شما پیش نیاد.اما چون اینهمه سال قناعت کردین الان خرج کردن برای شوهرت سخت شده.از یه جایی شروع کن.ازش پول بگیر.نیاز الان شما خیلی مهمتره خداروشکر شما الان دوتا خونه دارین دیگه نگرانی نداره واسه اینده بچه.

جوونی مهمه که میره و برنمیگرده

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نمیدونم اما تجربه ی اطرافیان بهم ثابت کرده که مال زیادی مردو هوایی میکنه.انشاالله که واسه شما پیش نی ...

آره ...باید از یه جایی شروع کنم تا براش خرج کردن عادی بشه...واقعاً الان خرج کردن واسس سخته همش میگه چیه میخوای پول بدی به لباس بیا جمع کن سرمایه گذاری کنیم یا مثلاً فلان زمین رو بخریم.....باید تغییر رویه بدم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
آره ...باید از یه جایی شروع کنم تا براش خرج کردن عادی بشه...واقعاً الان خرج کردن واسس سخته همش میگه ...

دقیقا مشکل مردا اینه که عادت میکنن.الانم اولش سخته چند بار که خرج کنه عادی میشه براش.

من خودم نظرم اینه مرد باید در حدی داشته باشه که دستش جلو کسی دراز نباشه و بتونه از پس مخارج زن و بچه ش بر بیاد.زیادیش خوب نیست.من تا بدونم شوهرم پول اضافه داره یه خرجی براش میتراشم😂😂😂انشاالله شما هم موفق باشی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

اگه این رو به زنای متاهل فامیل ما بگی، میگن چشمش کور، وظیفه اش هست، می خواست زن نگیره هر کاری هم کرده کمه، دنیا رو باید می ریخت به پامون بی لیاقت بی عرضه 

بعدشم اضافه می کنند از خداشم باشه با اون مادر و خواهر، برادراش خانمی کردم و موندم و باهاش زندگی کردم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی هشتاد درصد به بالا همین رو میگن😂 کافیه یکی بهشون بگه شوهرت مرد خوبیه یا شانس اوردی ..... 

دقیقا مشکل مردا اینه که عادت میکنن.الانم اولش سخته چند بار که خرج کنه عادی میشه براش. من خودم نظرم ...

آره منم باید شروع کنم.....ممنون از راهنماییت عزیزم...دعا کن موفق بشم

نمیدونم اما تجربه ی اطرافیان بهم ثابت کرده که مال زیادی مردو هوایی میکنه.انشاالله که واسه شما پیش نی ...

نه اتفاقا هوایی شدن مرد به چیزای دیگه ربط داره که بیشتر از همه در وجودشه.

پدر منم همینجوری از صفر با سختی زیاد جمع کرده الان که سنی ازش گذشته کلی دارایی داره که برای هفت پشتش بسه ولی بازم داره جمع میکنه(آخه پول پول میاره) ولی هرگز هوایی نشد و همیشه عاشقانه همدیگر رو دوست دارند و همیشه میگه باعث پیشرفتم مادرته که قناعت کرد.(تازه کلی برای مامانم شعر گفته)

در ضمن از چهل و پنج به بعد دیگه خرج کردن براشون عادی شد.

من اینقدر اینجا دیدم همه  ناله میکنن واز کارهای پنهانی شوهرشون میگن بد بین شدم همش دوست دارم گوشی شوهرمو  یواشکی نگاه کنم ومچشو بگیرم وشوهرم فهمید ولی چیزی بهم نگفت  

نه اتفاقا هوایی شدن مرد به چیزای دیگه ربط داره که بیشتر از همه در وجودشه. پدر منم همینجوری از صفر ب ...

عزیزم قبول کن مردای قدیم با پسراو مردای امروزی زمین تا اسمون فرق دارن.الان اکثر مردا اگه هوایی نشن انگار از قافله عقب موندن.

کلا ذات ادما تعییر کرده هم در مورد زن هم در مورد مرد.

منم پدر شوهرم با وجودیکه مادر شوهرم بدترین بدی هارو در حقش کرد اما بازم زن نگرفت در صورتیکه خیلی هم پولدار بود

شوهرمنم دقیقا اینجوریه😂اون ته بطری رو همیشه میذاره واسه من،دلش نمیاد تا ته بخوره😁

😂😂😂😂منم همینطور اما الان چند ماهه بخاطر بارداریم کلا وسواس شدید شدم اصلا لیوانی که دهنی هم باشه لب نمیزنم.

😂😂😂قبلا تو یه بشقاب عذا میخوردیم التن چندشم میشه.اون عطسه یا سرفه میکنه من ّبالا میارم😁

عزیزم قبول کن مردای قدیم با پسراو مردای امروزی زمین تا اسمون فرق دارن.الان اکثر مردا اگه هوایی نشن ا ...

گلم شاید حق باشما باشه.  

من همسرم مثل پدرم  خوبه و حتی برادرهام و شوهر خواهر و.... البته ما با غریبه وصلت نمیکنیم چون خودیا خیلی خوبن

من مرد بد فقط تو فیلم ها و نی نی سایت دیدم  

گلم شاید حق باشما باشه.     من همسرم مثل پدرم  خوبه و حتی برادرهام و شوهر خواهر و... ...

خداروشکر انشاالله همیشه خوب و خوشبخت باشین و عشقتون پایدار

انشاالله همه ی مردای سرزمینمون خوب باشن و دیگه هیچ زنی از بدی همدمش آه و ناله نکنه.

الهی امین