دقیقاااااااا درست میگید اونم گناه داره به چی باید دلشو خوش کنه دقیقا؟؟؟بخدا خیلییی از مردا هستن زنشو ...
ادمی که چند ساله متاهله ،زندگیای زیادی رو دیده اینارو درک میکنه،شاغل هستین درست .درآمدتون خوبه درست .تحصیلات دارین که عالی ،ولی اسیر نیاوردیم که ...
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
من تو این سه سال کوچکترین خیانتی ازش ندیدم..هیچ جوره ندیدم..ب شدت همکاری میکرد ک درمان بشم حتی میگفت ...
من خواهر کوچیک شمام ۲۳ سالمه ولی ب عنوان خواهر کوچیکت قبول کن یه فرصت دیگه بده مطمئن باش پشیمون نمیشی یه ذره هم با مشاوره از شرط و شروطات کم کن ، خیلی مغروری مثل من، من دوستم باهاش ولی میخام خودمو اصلاح کنم باهاش ازدواج کنم چون همچین ادمایی کم پیدا میشن چون دوست پسر منم خیلی وقادار و دارای همه صفات خوبه.
با شما رابطه شون خوب نیست گناه اون چیه خداییش منم طاقت نمیارم این مدتو .خواهر عزیزم تو دخول که مشکل ...
خونه پدرش میریم..فقط خونه برادر خواهرش نمیریم چون واقعا بدی کردن.برا دخول هم تحت درمان بودم تمرینام نصف موند چون شرایط طللق پیش اومد..مشکلمون مالی هم هست سر دنگ و سهم خونه و اینجور چیزا
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
نه گلم.همسرمم شاغله..منظورم اینه کلا حقوقمونو باهم خرج زندگی میکردیم اینطور نیس ک برا خودم جمع کردم
اگه واقعا زن و شوهر رفیق هم باشن همینه دیگه، اون خانومایی ک پول من و پول تو میکنن و با همسرشون یکی نیستن بنظرم خیلی روابطشون صمیمی نیست.اینجا کار درستی کردی، ولی منت نذار سرش هیچوقت ک اینم رابطه رو خراب میکنه
اخه اون برعکس مم خیلی حسابگره...خیلی زیاد پول پرسته و یجاهایی حقمو ضایع کرده تو مسائل مالی...
انشالله که بهترین تصمیمو بگیری ولی چون عاشق همین میتونین با صحبت کردن برای همدیگه گذشت کنید ...خیلی خوشحال شدم که هردو انقدر باکمالاتین که میخوااین برین مشاوره، امیدوارم زندگی همیشه بهتون لبخند برنه و عشقتون پایداررر بمونه💚💚💚💚