2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شب جدا ازهمسرتون خابیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 168 پست
منظورتون این ک شما نان اور خونه اید؟؟ همسرتون هیچ کاری ندارن 

نه گلم‌.همسرمم شاغله..منظورم اینه کلا حقوقمونو باهم خرج زندگی میکردیم اینطور نیس ک برا خودم جمع کردم

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اینجوریه درس گرفتم از زندگیم اوایل خیلی کوتاه اومدم تا زندگیم درست شد.به هر حال به این فکر کن ...

رو حرفاتون فکر میکنم گلم.ممنونم..البته من شرط کردم اگه قراره برگردم بریم مشاور..خودمم ی جلسه رفتم..ک اونم قبول کرده بریم مشاور

ان شالله که همه چی بر وفق مرادت بشه جوری بشه ک مهجزه بشه و همه ی مشکلاتتون رفع بشه و ب زودی عروسی بگ ...

برام دعا کن بهترین تصمیمو بگیرم ،چون مشکل ما حاد نیست اما خب منم نمیتونم از خواسته هام دست بکشم.منم برا شما دعا میکنم

برام دعا کنید خدا،به من عزت بده دوستان،تعز من تشا و تذل من تشا  
دقیقاااااااا درست میگید اونم گناه داره به چی باید دلشو خوش کنه دقیقا؟؟؟بخدا خیلییی از مردا هستن زنشو ...

ادمی که چند ساله متاهله ،زندگیای زیادی رو دیده اینارو درک میکنه،شاغل هستین درست .درآمدتون خوبه درست .تحصیلات دارین که عالی ،ولی اسیر نیاوردیم که ...

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
من تو این سه سال کوچکترین خیانتی ازش ندیدم..هیچ جوره ندیدم..ب شدت همکاری میکرد ک درمان بشم حتی میگفت ...

من خواهر کوچیک شمام ۲۳ سالمه ولی ب عنوان خواهر کوچیکت قبول کن یه فرصت دیگه بده مطمئن باش پشیمون نمیشی یه ذره هم با مشاوره از شرط و شروطات کم کن ، خیلی مغروری مثل من، من دوستم باهاش ولی میخام خودمو اصلاح کنم باهاش ازدواج کنم چون همچین ادمایی کم پیدا میشن چون دوست پسر منم خیلی وقادار و دارای همه صفات خوبه.

نه گلم‌.همسرمم شاغله..منظورم اینه کلا حقوقمونو باهم خرج زندگی میکردیم اینطور نیس ک برا خودم جمع کردم

اهان ،ان شالله هر تصمیمی گرفتی ،اخرش بگی خوب شد این تصمیمو گرفتم امین

برام دعا کنید خدا،به من عزت بده دوستان،تعز من تشا و تذل من تشا  
با شما رابطه شون خوب نیست گناه اون چیه خداییش منم طاقت نمیارم این مدتو .خواهر عزیزم تو دخول که مشکل ...

خونه پدرش میریم..فقط خونه برادر خواهرش نمیریم چون واقعا بدی کردن.برا دخول هم تحت درمان بودم تمرینام نصف موند چون شرایط طللق پیش اومد..مشکلمون مالی هم هست سر دنگ و سهم خونه و اینجور چیزا

من خواهر کوچیک شمام ۲۳ سالمه ولی ب عنوان خواهر کوچیکت قبول کن یه فرصت دیگه بده مطمئن باش پشیمون نمیش ...

منم یاد گرفتم هر ادمی تا ی زمانی با شرطها کنار میاد...بعدش خسته مبشه..مث شوهر من

اگه واقعا زن و شوهر رفیق هم باشن همینه دیگه، اون خانومایی ک پول من و پول تو میکنن و با همسرشون یکی نیستن بنظرم خیلی روابطشون صمیمی نیست.اینجا کار درستی کردی، ولی منت نذار سرش هیچوقت ک اینم رابطه رو خراب میکنه

برام دعا کن بهترین تصمیمو بگیرم ،چون مشکل ما حاد نیست اما خب منم نمیتونم از خواسته هام دست بکشم.منم ...

چشم حتما دعا میکنم.دعا میکنم خدا راضی نشه با پاشیده شدن زندگی من و شما عرشش ب لرزه دربیاد..امیدوارم رحمتشو دوباره سرازیر کنه تو زندگیامون

اگه واقعا زن و شوهر رفیق هم باشن همینه دیگه، اون خانومایی ک پول من و پول تو میکنن و با همسرشون یکی ن ...

اخه اون برعکس مم خیلی حسابگره...خیلی زیاد پول پرسته و یجاهایی حقمو ضایع کرده تو مسائل مالی...

اخه اون برعکس مم خیلی حسابگره...خیلی زیاد پول پرسته و یجاهایی حقمو ضایع کرده تو مسائل مالی...

انشالله که بهترین تصمیمو بگیری ولی چون عاشق همین میتونین با صحبت کردن برای همدیگه گذشت کنید ...خیلی خوشحال شدم که هردو انقدر باکمالاتین که میخوااین برین مشاوره، امیدوارم زندگی همیشه بهتون لبخند برنه و عشقتون پایداررر بمونه💚💚💚💚

انشالله که بهترین تصمیمو بگیری ولی چون عاشق همین میتونین با صحبت کردن برای همدیگه گذشت کنید ...خیلی ...

فدای ت  مهربون.امیدوارم شما هم به حاجتتهات برسی .درپناه حق.مرسی ک همراهیم کردی گلم.😘یاعلی