2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شب جدا ازهمسرتون خابیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 168 پست
شرطاتونو قبل ازدواج هم درمیون گذاشته بودین؟ مثلا من شرط میکنم که من برای ادامه تحصیل میخام برم خارج ...

نه من شاغلم و حق کار و تحصیل دارم ..مثلا خواهر و برادراش بهم ب شدت  بدی کردن شرط کردم رفت وامد نکنیم اونم دوساله قط کرده اما الان صبرش تموم شده..

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
ایشالله که مشکلتون حل بشه ولی این شعار نیست که تو سالهای اول ازدواج اینا طبیعیه تا همدیگه رو بشناسین ...

نمیدونم بخدا چبکار کنم..خیلی دیگه داره بد میشه اوضاع...برام دعا کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شوهر من حسابگر بودنش هس البته خسبس نیس ب هیچ وجه برای من..و اینکه لحبازه و خانواده پرساه..هرچند ...

اصلا نباید جدا شی اصلا 

حتی من دقیقا نفهمیدم مشکلت چیه 

اون ۳ سال صبر کرده،اون از خانوادش دست کشیده،شما هم ب خاطر اون کاری کردید؟؟؟؟!!!

برام دعا کنید خدا،به من عزت بده دوستان،تعز من تشا و تذل من تشا  
مشکل شوهر من حسابگر بودنش هس البته خسبس نیس ب هیچ وجه برای من..و اینکه لحبازه و خانواده پرساه..هرچند ...

همه ادما چه مرد و چه زن ایراداتی دارن و ببخشید اینو میگما ولی وااااقعا تا یه حدی شما مقصرین بنظرم . گذشت باید دو طرفه باشه. اون پسریم ک من ۴ ساله باهاش هستم کم کم داره از رفتارام خسته میشه با اینکه خیلیییی منو میخواد و اصلا طاقت دوریمو نداره. بنظرم تو رفتاراتون تجدید نظر کنید حیفه که عشقتونو که اونم عاشق شماست از دست بدین، اینجور روابط کم پیدا میشه، مخصوصا الان خیلییی از اقایون گشنه ی جنسی هستن واقعا ب جرات میگم همسر شما فرشته ست

اصلا نباید جدا شی اصلا  حتی من دقیقا نفهمیدم مشکلت چیه  اون ۳ سال صبر کرده،اون از خانواد ...

خب منم ۴ سال تمام حقوقمو دادم پای زندگی اون ک وظیفه ام نبود بدم...مشکلم واژینیسموس هس یعنی ترس از رابطه ی جن سی..یعنی باکره ام

نه من شاغلم و حق کار و تحصیل دارم ..مثلا خواهر و برادراش بهم ب شدت  بدی کردن شرط کردم رفت وامد ...

با شما رابطه شون خوب نیست گناه اون چیه خداییش منم طاقت نمیارم این مدتو .خواهر عزیزم تو دخول که مشکل دارین فعلا .خونه مادرش نره .خونه خواهر برادرش نره خب این بشر داره بهش فشار میاد .یه روزنه ای یه فرجه ای گناه داره آخه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

البته من خودمم دارم جدا میشم ،اما با این تفاوت ک ما فقط نامزدیم ،خودمم خیلی شرایط سختی دارم خیلی

دعای خودتو دست کم نگیر منم دعادمیکنم عزیزم یه کم از خواسته هات کم کن .

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
همه ادما چه مرد و چه زن ایراداتی دارن و ببخشید اینو میگما ولی وااااقعا تا یه حدی شما مقصرین بنظرم . ...

من تو این سه سال کوچکترین خیانتی ازش ندیدم..هیچ جوره ندیدم..ب شدت همکاری میکرد ک درمان بشم حتی میگفتم طلاقم بده برو زن بگیر میگف تا اخرش باهاتم تا درمان بشی..اما حسابگر بودنش اذیتم میکنه..۴ سال هی قهر کردم شرط گذاشتم با کل خاندانش اومد دست وپای‌ منو بوسید برگردوند...اما الان دیگه هیجکاری نمیکنه ۱۲ روزه جداییم..فقط میگه بیا اشتی کنیم .منم شرط میذلرم دیگه میگه کوتاه نمیام..

خب منم ۴ سال تمام حقوقمو دادم پای زندگی اون ک وظیفه ام نبود بدم...مشکلم واژینیسموس هس یعنی ترس از را ...

منظورتون این ک شما نان اور خونه اید؟؟

همسرتون هیچ کاری ندارن 

مشکلت خلا عاطفیه بیشتر .به نظر من البته .شاید عادت .من خودم آدمیم که بیشتر با توجه به توجه عشق ومحبت ...

نمیدونم شاید همینطوریه ک شما میگی..ولی الان نزدیک دوهفته اس هر چی بیشتر میگذره بیشتر دلتنگش میشم بحای سرد شدن

البته من خودمم دارم جدا میشم ،اما با این تفاوت ک ما فقط نامزدیم ،خودمم خیلی شرایط سختی دارم خیلی

ان شالله که همه چی بر وفق مرادت بشه جوری بشه ک مهجزه بشه و همه ی مشکلاتتون رفع بشه و ب زودی عروسی بگیرین بجای طلاق..آمین

با شما رابطه شون خوب نیست گناه اون چیه خداییش منم طاقت نمیارم این مدتو .خواهر عزیزم تو دخول که مشکل ...

دقیقاااااااا درست میگید اونم گناه داره به چی باید دلشو خوش کنه دقیقا؟؟؟بخدا خیلییی از مردا هستن زنشون همه جوره ساپورتشون میکنه بازم میرن خیانت میکنن یا عوضی بازی درمیارن.

نمیدونم شاید همینطوریه ک شما میگی..ولی الان نزدیک دوهفته اس هر چی بیشتر میگذره بیشتر دلتنگش میشم بحا ...

من که اینجوریه درس گرفتم از زندگیم اوایل خیلی کوتاه اومدم تا زندگیم درست شد.به هر حال به این فکر کن اونم تو این زندگی حق لذت بردن داره حق زندگی کردن داره نمیتونه همه نیازاشو سرکوب کنه .بره جدایی همیشه وقت هست یه تغییر رویه کلی بده خدا بزرگه حتما درست میشه