الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل شوهر من حسابگر بودنش هس البته خسبس نیس ب هیچ وجه برای من..و اینکه لحبازه و خانواده پرساه..هرچند ...
همه ادما چه مرد و چه زن ایراداتی دارن و ببخشید اینو میگما ولی وااااقعا تا یه حدی شما مقصرین بنظرم . گذشت باید دو طرفه باشه. اون پسریم ک من ۴ ساله باهاش هستم کم کم داره از رفتارام خسته میشه با اینکه خیلیییی منو میخواد و اصلا طاقت دوریمو نداره. بنظرم تو رفتاراتون تجدید نظر کنید حیفه که عشقتونو که اونم عاشق شماست از دست بدین، اینجور روابط کم پیدا میشه، مخصوصا الان خیلییی از اقایون گشنه ی جنسی هستن واقعا ب جرات میگم همسر شما فرشته ست
نه من شاغلم و حق کار و تحصیل دارم ..مثلا خواهر و برادراش بهم ب شدت بدی کردن شرط کردم رفت وامد ...
با شما رابطه شون خوب نیست گناه اون چیه خداییش منم طاقت نمیارم این مدتو .خواهر عزیزم تو دخول که مشکل دارین فعلا .خونه مادرش نره .خونه خواهر برادرش نره خب این بشر داره بهش فشار میاد .یه روزنه ای یه فرجه ای گناه داره آخه
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
دعای خودتو دست کم نگیر منم دعادمیکنم عزیزم یه کم از خواسته هات کم کن .
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
با شما رابطه شون خوب نیست گناه اون چیه خداییش منم طاقت نمیارم این مدتو .خواهر عزیزم تو دخول که مشکل ...
دقیقاااااااا درست میگید اونم گناه داره به چی باید دلشو خوش کنه دقیقا؟؟؟بخدا خیلییی از مردا هستن زنشون همه جوره ساپورتشون میکنه بازم میرن خیانت میکنن یا عوضی بازی درمیارن.
نمیدونم شاید همینطوریه ک شما میگی..ولی الان نزدیک دوهفته اس هر چی بیشتر میگذره بیشتر دلتنگش میشم بحا ...
من که اینجوریه درس گرفتم از زندگیم اوایل خیلی کوتاه اومدم تا زندگیم درست شد.به هر حال به این فکر کن اونم تو این زندگی حق لذت بردن داره حق زندگی کردن داره نمیتونه همه نیازاشو سرکوب کنه .بره جدایی همیشه وقت هست یه تغییر رویه کلی بده خدا بزرگه حتما درست میشه