2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 239 پست
معلومه قشنگ

وقت من پنج ام هست سه روز مونده هنوز 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما اميد به خدا

سلام گلم چه خبر خوبی من پریود شدم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
حتما اميد به خدا

جوابتو نگرفتی هنوز؟

جوابتو نگرفتی هنوز؟

سلام عزيزم ناراحت شدم كه

ولي اشكال نداره خدا بزرگه ماه بعد ان شاء الله

خودمونم با اين علم اي يو اي كرديم كه احتمالش كمه

من جوابم مثبت شد و بتام ٤٥٨ شده

زنگ زدم مركز ناباروري كه ميرم گفت دوباره ٤٨ ساعت ديگه تكرارش كن.

سلام عزيزم ناراحت شدم كه ولي اشكال نداره خدا بزرگه ماه بعد ان شاء الله خودمونم با اين علم اي يو اي ...

خوشبحالت خداروشکرر انشاالله خوب میشه برات

ممنون ان شاء الله ماه بعد براي شما اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه و بهترينها رو برات ميخواد

😔😔😔😔🤗دیکه نمیخوام خسته شدم  دیگه نمیتونم تحمل کنم

😔😔😔😔🤗دیکه نمیخوام خسته شدم  دیگه نمیتونم تحمل کنم

بسپر به خدا

همه چيز درست ميشه واقعا

توكل به خدا كن

با دكترت مشورت كن حتما

كه براي ادامه درمان چه كار كني

اگر هزينه شو ديگه ندارين يه چند وقت استراحت كن

ورزش كن

يوگا كن

بعد كه پول جمع شد مجدد شروع كن

سلام گلم چه خبر خوبی من پریود شدم 

سلام اسی جون عزیزم اصلا ناراحت نباش منم دوماه پیش آی یو آی کردم که منفی شد این ماه منتظرم پریود شم باز برم

توکل به خدا کن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزيزم ناراحت شدم كه ولي اشكال نداره خدا بزرگه ماه بعد ان شاء الله خودمونم با اين علم اي يو اي ...

سلام بیکران جان تبریک میگم عزیزم خوشحالم که جواب گرفتی منم امیدوار شدم اخه یه بار آی یو آی کردم دوماه پیش منفی شد این ماه هم منتظرم پریود شم باز برم

شما مشکلتون چی بود و چه داروهایی مصرف کردین برا آی یو آی؟

سلام بیکران جان تبریک میگم عزیزم خوشحالم که جواب گرفتی منم امیدوار شدم اخه یه بار آی یو آی کردم دوما ...

سلام عزيزم ممنونم برام دعا كن كه روند بارداريم خوب پيش بره و فرزندمو سالم به دنيا بيارم

لينك زير كامل توضيح دارم پروسه درمانمو

من پي سي او داشتم و همسرمم كمي ضعيف بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4554078/بچه-ها-کی-این-ماه-قراره-iui-کنه-بیاید-با-هم-باشیم?page=4

سلام عزيزم ممنونم برام دعا كن كه روند بارداريم خوب پيش بره و فرزندمو سالم به دنيا بيارم لينك زير كا ...

چشم حتما انشالله به حق امام رضا و خواهرش که میلادشونه بارداری سالم و راحتی داشته باشی و بچه تو سالم بغل بگیری

تو الان یه مادری دعات زود مستجاب میشه برای منم دعا کن و برای همه ی اونایی که منتظر مادر شدنن