2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من شش ماه پیش اندولیفت پلک انجام دادم پیش دکتر الهه لطفی نتیجش همونطوری که میخواستم شد از دکترمم خیل ...

چرا دروغ می گید و مدام تبلیغ دروغ برای الهه لطفی می کنید. من خودم و دوستام ی دوره پیشش رفتیم و هیچ نتیجه ای نداشته و چند برابر جاهایی دیگه هم پول گرفت

من پیش دکتر پهلوان زاده اندولیفت صورت کردم توی کیلینیک ترمه.چون خیلی حساس بودم خیلی پرس و جو کردم ولی کلینیک ترمه اولین جایی هم هست که  این کارو انجام دادن خیلی راضی ام.و خیالتون راحت باشه .

✨ **کنار ما زیبا باشید و زیبا بمانید!** ✨

آیا آمادهاید تا بهترین نسخه خودتان را کشف کنید؟ ما باور داریم که زیبایی، فراتر از ظاهر است؛ زیبایی، اعتماد به نفس است، حس خوب زندگی است و سلامتی پوست و موی شماست. 🥰

ما با افتخار، تجربهای منحصر به فرد و **شخصیسازی شده (هفتبههفت)** را برای شما فراهم میکنیم. اینجا، شما فقط یک مراجعهکننده نیستید، بلکه عضوی از خانواده ما هستید! فضایی **صمیمی، خودمانی و سرشار از انرژی مثبت** که در کنار آن، با **بالاترین استانداردهای بهداشتی و کاملاً استریل**، به زیبایی شما رسیدگی میکنیم. 🩺💖

**چرا ما را انتخاب کنید؟**

* **خدمات جامع و تخصصی:**

* **لیزر موهای زائد:** با پیشرفتهترین دستگاهها از جمله **الکس سرد کوترا** و **لیزر الیت پلاس اپوجی پلاس**، برای حذف دائمی موهای زائد.

* **جوانسازی پوست:** انواع روشهای نوین شامل اندولیفت، اندوآراف، هایفو، کربوکسی، CO2 فرکشنال، RF فرکشنال برای شادابی و طراوت پوست.

* **درمان مشکلات پوستی:** موثرترین روشها برای درمان آکنه و تیرگی پوست.

* **رفع ریزش مو:** با بهرهگیری از جدیدترین تکنیکها.

* **خدمات فرمدهی و لاغری:** دستگاه اندرمولوژی برای لیفت پوست و ایجاد اندامی ایدهآل.

* **خدمات تزریقی:** تزریق ژل و بوتاکس برای جوانسازی و رفع خطوط چهره.

* و کلی خدمات زیبایی دیگر! 💉🌿

* **رویکرد هفتبههفت:** ما هر جلسه را با در نظر گرفتن نیازهای خاص شما طراحی میکنیم تا بهترین نتیجه را بگیرید.

* **تضمین سلامتی و بهداشت:** تمام اقدامات در محیطی کاملاً استریل و با رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی انجام میشود. اطمینان از سلامت شما، اولویت اول ماست.

* **تیم متخصص و دلسوز:** پزشکان و اپراتورهای باتجربه ما، با علم روز و لبخند همیشگی، شما را در مسیر رسیدن به زیبایی همراهی میکنند.

**دیگر نگران نباشید!**

* پوستتان شادابی خود را از دست داده؟ 😔

* از شر موهای زائد خسته شدهاید؟ 😩

* به دنبال اندامی خوشفرمتر هستید؟ 💪

* میخواهید خطوط چهرهتان جوانتر به نظر برسد؟ ✨

**جواب همه اینها اینجاست!** 👇

همین حالا به جمع خانواده ما بپیوندید و تفاوت را احساس کنید. ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم، زیبا باشید و همیشه زیبا بمانید.

**برای رزرو وقت و مشاوره رایگان، با شماره ۰۹۳۸۶۸۱۷۶۹۹ تماس بگیرید.**

در صورت عدم پاسخگویی، لطفاً پیغام بگذارید؛ در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت.

**کلینیک ما واقع در تهران، منطقه سعادتآباد، با دسترسی آسان، آماده پذیرایی از شماست.** 🚗💨

#زیبایی #پوست #مو #لیزر #جوانسازی #هایفو #اندولیفت #بوتاکس #ژل #کاشت_مو #کلینیک_زیبایی #تهران #سعادت_اباد #سلامتی #اعتماد_به_نفس #مد #فشن #پوست_صاف #پوست_شفاف #پوست_و_مو #خدمات_زیبایی #زیبایی_طبیعی #پوست_چرب #پوست_خشک #الکس_سرد #الیت_پلاس #اپوجی_پلاس #تیرگی_پوست #ریزش_مو #لیزر_مو_زائد