2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 239 پست
سلام عزيزم ممنونم برام دعا كن كه روند بارداريم خوب پيش بره و فرزندمو سالم به دنيا بيارم لينك زير كا ...

عزیزم خوندم که شما برای آی یو آی کلومیفن و هاش ام جی مصرف کردین درسته؟ اخه دکتر من لتروزول و گونال آف برام دادن

منم خودم مشکلی ندارم خیلی خفیف پی سی او هستم و همسرم ضعیفه

به نظرتون اگه منم کلومیفن و هاش ام جی دکترم بهم بده فرقی میکنه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم خوندم که شما برای آی یو آی کلومیفن و هاش ام جی مصرف کردین درسته؟ اخه دکتر من لتروزول و گونال آ ...

گونال از هاچ ام جي بهتره قطعا چون خارجيه

من به دارو كم جواب دادم و فقط يه فوليكول داشتم كه همون گرفت

به نظرم به حرف دكترت اعتماد كن و ان شاء الله كه خوب جواب بده روت و مثبت بشي

پياده روي و ورزش حتما بكن

استرسم از خودت دور كن من سعي كردم اصلا بهش فكر نكنم و استرس نداشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گونال از هاچ ام جي بهتره قطعا چون خارجيه من به دارو كم جواب دادم و فقط يه فوليكول داشتم كه همون گرف ...

این ماه رفته بودم عکس رنگی سه چهار روزه از موعدم گذشته امروز بیبی زدم منفی شد بلاتکلیف موندم منتظر پری هستم برای شروع سیکل آی یو آی 

سلام اسی جون عزیزم اصلا ناراحت نباش منم دوماه پیش آی یو آی کردم که منفی شد این ماه منتظرم پریود شم ب ...

سلام گلم ناراحتم والله فردا باز وقت دکترمه اصلا روحیه ندارم برم نمیدونم چرا اصلااااا امید ندارم که یه روز منم مامان میشم

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
 سلام گلم ناراحتم والله فردا باز وقت دکترمه اصلا روحیه ندارم برم نمیدونم چرا اصلااااا امید ندار ...

اینجوری نگو عزیزم هیچوقت امیدتو از دست نده دلتو به تقدیر خدا محکم کن و فقط ازش بخواه خودش کمکت کنه شیطان ناامیده گلم نه ما که خدایی به این بخشندگی داریم

به خدا توکل کن و دوباره سعیتو از اول شروع کن

اینجوری نگو عزیزم هیچوقت امیدتو از دست نده دلتو به تقدیر خدا محکم کن و فقط ازش بخواه خودش کمکت کنه ش ...

سلام دوباره رفتم دکتر باز لتروزول متفورمین سینال اف داد

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
حتما عزيزم برات دعا مي كنم مادر بشي الهي امين

سلام گلم چه خبرا دوباره بتا دادی حالت بهتره

سلام گلم چه خبرا دوباره بتا دادی حالت بهتره

سلام عزیز دلم

تو خوبی؟ روحیه ات بهتره؟

ممنون که حالمو پرسیدی

خدا رو شکر خوبم

اره خوب بود بتا دومم هم

برام خیلی دعا کن که بگذرونم به خوبی این مسیر رو

منم خیلی به یادتم و همیشه برات دعا می کنم

ان شاءالله این ماه بیای خوشحالم کنی

سلام عزیز دلم تو خوبی؟ روحیه ات بهتره؟ ممنون که حالمو پرسیدی خدا رو شکر خوبم اره خوب بود بتا دوم ...

فداتشم گلم مرسی خداروشکر انششاالله هم خودت هم نی نیت صحیح و سالم بگزرونین این نه ماه رو 

سلام عزیز دلم تو خوبی؟ روحیه ات بهتره؟ ممنون که حالمو پرسیدی خدا رو شکر خوبم اره خوب بود بتا دوم ...

سلام عزیزم خوبی رفتی سونوگرافی نی نی قلبش تشکیل شده

سلام عزیزم خوبی رفتی سونوگرافی نی نی قلبش تشکیل شده

سلام ممنون شما خوبي؟ اين ماه رفتي دكتر؟چي برات تجويز كرد؟

من پنج هفته و دو روز هنوز تشكيل نشده بود گفت دو هفته ديگه بيا

احتمالا هفته ديگه يا دو هفته ديگه برم

برام خيلي دعا كن عزيزم محتاج دعام

سلام ممنون شما خوبي؟ اين ماه رفتي دكتر؟چي برات تجويز كرد؟ من پنج هفته و دو روز هنوز تشكيل نشده بود ...

انشاالله خیلی خوب میشه قلبشم تشکیل میشه

من این ماه یه عالمه فولیکول بالغ داشتم دکتر گفت اینجور بره هفت قلو میاری باز نوشت آی یو آی منم انجام ندادم گفتم هزینشو ندارم گفت باشه طبیعی اقدام کن دارو هم لتروزول سینال اف و اچ سی جی  داده بود و متفورمین

انشاالله خیلی خوب میشه قلبشم تشکیل میشه من این ماه یه عالمه فولیکول بالغ داشتم دکتر گفت اینجور بره ...

ممنون عزيزم 

چه خوب كه داروها تاثير عالي برات دارن

خب ان شاء الله  اين ماه بياي خوشحالمون كني

منم برات ايت الكرسي مي خونم عزيزم