2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 239 پست
عه من علايمم ندارم

شکم درد شدیدی دارم امروز بی بی زدم ساعت دو منفی بود ساعت ۶ نگاه کردم دیدم یه خط افتاده ولی  مثبت کاذب هست میددنم  

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم درد شدیدی دارم امروز بی بی زدم ساعت دو منفی بود ساعت ۶ نگاه کردم دیدم یه خط افتاده ولی  مثب ...

عه راست ميگي

شايد بارداري

فردا دوباره بزن

عكس امروزي رو داري بفرستي ببينم؟

هالش صورتيه؟

نميدونم من برات دعا مي كنم باردار باشي بي بي چك نزدي؟

من میدونم این ماه نیستم انشاالله برا تو خوب باشه آزمایشت ساعت چند هست؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
عه راست ميگي شايد بارداري فردا دوباره بزن عكس امروزي رو داري بفرستي ببينم؟ هالش صورتيه؟

نمیدونم چرا ناامیدم دردم زیاده

اخي ميدونم درد سخته استراحت بيشتر كن ان شاء الله كه بارداري عزيزم 🌸🌸

هالشو دیدی تو عکس زیاد مشخص نیس

ساعت نداره عزيزم صبح ميرم ميدم ساعت چهار هم نتيجش مشخص ميشه

انشاالله مثبت هست منتظرم ها 

اره ديدم صورتيه هالش  دوباره بزن فردا ببين زودتر رنگ ميگيره  بارداري فك كنم

نمیدونم که 😔😔😔😔😔