saaa مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عنوان آی یو آی | مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 239 پست سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤ 1399/03/25 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 نه اخه شدیده هر موقع پریود بشم اینجوری میشم کامل مشخصه که شیاف جلوشو گرفته نميدونم من برات دعا مي كنم باردار باشيبي بي چك نزدي؟
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عه من علايمم ندارم شکم درد شدیدی دارم امروز بی بی زدم ساعت دو منفی بود ساعت ۶ نگاه کردم دیدم یه خط افتاده ولی مثبت کاذب هست میددنم خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 شکم درد شدیدی دارم امروز بی بی زدم ساعت دو منفی بود ساعت ۶ نگاه کردم دیدم یه خط افتاده ولی مثب ... عه راست ميگيشايد بارداريفردا دوباره بزنعكس امروزي رو داري بفرستي ببينم؟هالش صورتيه؟
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 نميدونم من برات دعا مي كنم باردار باشي بي بي چك نزدي؟ من میدونم این ماه نیستم انشاالله برا تو خوب باشه آزمایشت ساعت چند هست؟ خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 عه راست ميگي شايد بارداري فردا دوباره بزن عكس امروزي رو داري بفرستي ببينم؟ هالش صورتيه؟ نمیدونم چرا ناامیدم دردم زیاده خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 من میدونم این ماه نیستم انشاالله برا تو خوب باشه آزمایشت ساعت چند هست؟ ساعت نداره عزيزم صبح ميرم ميدمساعت چهار هم نتيجش مشخص ميشه
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 نمیدونم چرا ناامیدم دردم زیاده اخي ميدونم درد سختهاستراحت بيشتر كنان شاء الله كه بارداري عزيزم🌸🌸
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 اخي ميدونم درد سخته استراحت بيشتر كن ان شاء الله كه بارداري عزيزم 🌸🌸 هالشو دیدی تو عکس زیاد مشخص نیس خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 ساعت نداره عزيزم صبح ميرم ميدم ساعت چهار هم نتيجش مشخص ميشه انشاالله مثبت هست منتظرم ها خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
bikaran عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 891 اره ديدمصورتيه هالش دوباره بزن فردا ببين زودتر رنگ ميگيره بارداري فك كنم
saaa مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 205 اره ديدم صورتيه هالش دوباره بزن فردا ببين زودتر رنگ ميگيره بارداري فك كنم نمیدونم که 😔😔😔😔😔 خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤