2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 239 پست
پزشكتون كي هستن؟ تهرانيد؟

پزشکم فیروز طاهری  نه تو تبریز هستم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
اميد به خدا ان شاء الله هر چي خيره برامون اتفاق بيفته راستش من علايم خاصي ندارم  من يه فوليكو ...

من سینه درد شدید دارم با کمر درد و تخمدانام تیر میکشن

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله این ماه جواب بگیریم انتظار سخته من الان ۵ ساله منتظرم  دیگه خستم

عزيزم برات دعوت به دوستي فرستادم دوست داشتي قبول كن🌸

قبول کردم عزیزم

منم یه فولیکول ۲۴ دوتا ۱۸ یک تا هم۱۷ داشتم 

چقدرم عالي

شانس شما خيلي بالاست خدا رو شكر

منم دو ساله منتظرم

دعا مي كنم از ته دل كه بشه برامون و صاحب فرزند سالم و صالح بشيم.

من ماه قبل لاپاراسکوپی کردم اطراف تخمدانم کیست های ریز بود و لوله هام چسبندگی داشت 

منم لوله راستم بسته بود قبل عيد رفتم عكس رنگي انداختم باز شد خدا رو شكر

نميدوني چه دردي كشيدم تا ماه قبل سمتي كه لوله ام بسته بود درد  داشتم.

من سینه درد شدید دارم با کمر درد و تخمدانام تیر میکشن

احتمال اينكه باردار باشين هست زيادم هست با تعداد فوليكولهايي كه گفتين

حالا استراحت كن بيشتر

دارو چي مصرف كردين؟

منم لوله راستم بسته بود قبل عيد رفتم عكس رنگي انداختم باز شد خدا رو شكر نميدوني چه دردي كشيدم تا ما ...

الهی   انشاالله خیر باشه برات منم قبل عید عکس رنگی انجام دادم 

احتمال اينكه باردار باشين هست زيادم هست با تعداد فوليكولهايي كه گفتين حالا استراحت كن بيشتر ...

انشاالله خدا از دهنت  بشنوه من از روز سوم پریودم هر روز سه تا لتروزول روز ۴ ۵ ۶ پریودم هر روز  امپول سینال اف بعد رفتم سونو   بهد سونو دوباره ۴ تا سینال اف  روز سیزده سونو شدم   گفت فولیکول هات خیلی خوبه روز دو تا hmgزدم  ۱۵ پریود هم آی یو آی کردم

ميتونم سنتو بپرسم من ٣١ سالمه

بله عزیزم من ۲۱ سالمه