2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نصف شب پاشده رفته درو هم قفل نکرده بود منم خونه تنها بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3865 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گهواره داره موقع‌گریه تو اونم نمیمونه دکتر چندبار بردیم میگفت نفخ داره ولی الان نفخ هم نداشت شکمش

شکم و پهلوی پچه رو با روغن زیتون یا هرچی که داری ماساژ بده و با پارچه آروم ببند خیلی کمک کننده است

مادرشوهرت هم کار بدی نکرده که قهر کنی

تازه باید تشکر هم بکنی

میدونه میترسم بعد من که نمیخوردمش دو ساعت بیشتر میموند

بچه ت کولیک داره تاموقعی بیفته غذا همین اش وهمین کاسه من پسرم اینطور بود ببر دکتر گوارش کودکان داروها کمکت میکنن، خودت غذاهای نفاخ میخوری اون چطوره؟ حتما غذای نفاخ خوردی رعایت کن، نوشابه، دلستر، فست فود، حبوبات و.. نخور. 

چه ربطی داره من ممنونم هم هستم اومد کمک بعد خودش غروب ناراحت بود چرا زودتر نگفتم فقط میگم تا اذان می ...

خانم عزیز

درسته خسته ای و بچه بیتاب 

اما یکم منطقی فکر کنید شاید اون موقع خسته و خواب آلود بوده

در ضمن برای کمک دیگران شرط و باید نگذارید 

تا ۳,۴صبح بچتو نگه داشته ؟!!خدا خیرش بده خیلی قدر دانش باش

دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد 

پریشب که اینجا بود لرزوندش حالا هر وقت گریه کنه با روش های دیگه آروم نمیشه اونطوری میخواست منم بلد نبودم 

مادرشوهرم اومده بود میلرزوندش خودشون یادش دادن 

دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد پریشب که اینجا بود لرزوندش ح ...

واقعا طلبکاری این رفتارتو درست کن .بشین بچتو خودت بزرگ کن وازشون کمک نخواه .خودت کمک میخوای خودتم حرف درست میکنی؟ بهتر بلد نبود بخوابونه .