الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من كلوميفن و هاچ ام جي زدم دكترم محتاطه دارو زياد ننوشت واسم
انشاالله انشاالله انشاالله جواب میگیری اگه جواب نگرفتی برو یه دکتر خوب الان من این دگتر که میرم متخصص نازایی ivf کلا خیلی دکتر خوبیه بهش خیلی اعتماد دارم
خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
سلام ممنون شما خوبي؟ بهتر شدن دردهات؟ من يكم امروز دل درد داشتم الان بهترم.
نه بدترم شده امروز که نتونستم از جام تکون بخورم کلا بدنم گرفته یکم ناامید شدم 😔 کمر درد درد سینه شدید، زیر شکمم درد میکنه انگار به رحمم فشار میاد،کلا یه جورم
خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
عه حالا استراحت كن بيشتر برات دعا كردم ان شاء الله اين ماه جواب بگيري علايمت كه علايم ...
مرسی گلم منم دعات میکنم انشاالله تو هم جواب بگیری همه منتظرا جواب بگیری ان شاالله واسه من گفته از وقتت دوروز گزشت بیا آزمایش ننوشته منم پنج خرداد آخرین پریودم پنج تیر وقتم میشه