2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 239 پست
سنتم عاليه حتما باردار ميشي دلم برات روشنه خيليييي ❤️

انشاالله توکل بخدا هزینه ها خیلی خیلی زیاده دیگه به اخر رسیدیم والله

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كلوميفن و  هاچ ام جي زدم دكترم محتاطه دارو زياد ننوشت واسم

انشاالله انشاالله انشاالله جواب میگیری اگه جواب نگرفتی برو یه دکتر خوب الان من این دگتر که میرم متخصص نازایی ivf کلا خیلی دکتر خوبیه بهش خیلی اعتماد دارم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
من كلوميفن و  هاچ ام جي زدم دكترم محتاطه دارو زياد ننوشت واسم

سلام گلم خوبی چه خبر چه علائمی داری؟

سلام من علايمي ندارم هيچ علامتي هم ظاهر نشده جديدا شما بهتر شد دردهات؟ شما چه علايمي داري؟ لكه بيني ...

نه لکه بینی نداشتم شدید سینه هام درد دارن و تخمدانام تیر میکشن 

نمی دونم ولی سینه درد نشانه بارداریه تیر کشیدن تخمدان رو احتمالا چون تخمک زیاد داشتی داری

کاش این یه هفته هم زود بگزره 😔😔😔ببینیم چیشده دیگه روزا نمیگزره

موافقم :)

سلام خوبین حالتون چطوره علائم خاصی دارین؟

سلام ممنون شما خوبي؟ بهتر شدن دردهات؟ من يكم امروز دل درد داشتم الان بهترم.

نه بدترم شده امروز که نتونستم از جام تکون بخورم کلا بدنم گرفته یکم ناامید شدم 😔 کمر درد درد سینه شدید، زیر شکمم درد میکنه انگار به رحمم فشار میاد،کلا یه جورم 

نه بدترم شده امروز که نتونستم از جام تکون بخورم کلا بدنم گرفته یکم ناامید شدم 😔 کمر درد درد سینه شد ...

عه حالا استراحت كن بيشتر 

برات دعا كردم ان شاء الله اين ماه جواب بگيري 

علايمت كه علايم بارداريه

مال من غيرعاديه علايمي. ندارم 😂

كي موعدت هست كه ازمايش بايد بدي؟ مثل من سوم بايد بدي؟

عه حالا استراحت كن بيشتر  برات دعا كردم ان شاء الله اين ماه جواب بگيري  علايمت كه علايم ...

مرسی گلم منم دعات میکنم انشاالله تو هم جواب بگیری همه منتظرا جواب بگیری ان شاالله واسه من گفته از وقتت دوروز گزشت بیا آزمایش ننوشته منم پنج خرداد آخرین پریودم  پنج تیر وقتم میشه

عه حالا استراحت كن بيشتر  برات دعا كردم ان شاء الله اين ماه جواب بگيري  علايمت كه علايم ...

میگم که عوارض شیاف باشه، فقط از اون میترسم عوارض شیاف باشه