2777
2789
عنوان

آی یو آی

1528 بازدید | 239 پست

سلام خانوما من شش روزه آی یو آی کردم از روز دوم سینه درد شدید گرفتم کسی تجربه داره از چی میتونه باشه دکتر شبی یه شیاف پروژسترون داده از اونه؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
سلام منم دوشنبه هفته پيش اي يو اي كردم من درد سينه ندارم و شياف هم ميذارم عزيزم از اون نيست

منم دوشنبه هفته پیش آی یو آی کردم انشاالله مثبت بشیم

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله حتما ميشه اگر خدا بخواد كي ازمايش براتون نوشتن؟   سوم تير به من گفتن ازمايش بدم.

به من گفت دکترم از وقت پریودت دوروز گزشت بیا منم ۳ خرداد شیافم تموم میشه 

من صبح ها احساس پریودی دارم کمر درد دارم بعد از ظهر ها هم یه جور دیگه میشم نمیدونم تاثیر دارو ها هست یا چیه 

شما مشکلتون چی بود آی یو آی کردین؟ فولیکول  سایزشون چند بود؟

به من گفت دکترم از وقت پریودت دوروز گزشت بیا منم ۳ خرداد شیافم تموم میشه  

اميد به خدا ان شاء الله هر چي خيره برامون اتفاق بيفته

راستش من علايم خاصي ندارم 

من يه فوليكول ٢٠ داشتم

شما   چندتا فوليكول داشتين؟

اميد به خدا ان شاء الله هر چي خيره برامون اتفاق بيفته راستش من علايم خاصي ندارم  من يه فوليكو ...

منم یه فولیکول ۲۴ دوتا ۱۸ یک تا هم۱۷ داشتم 

من پي سي او دارم و همسرمم ضعيفه شما به چه علت اي يو اي كردين ميتونم بپرسم؟

من ماه قبل لاپاراسکوپی کردم اطراف تخمدانم کیست های ریز بود و لوله هام چسبندگی داشت 

فكر كنم سوم تير منظورتون هست

اره عزیزم  شرمنده اشتباه نوشتم