2777
2789

یک ماه پیش 

پیش رفتم یک شعبه‌ی بانک خصوصی. دو نفر برای وام اومده بودن پیش رییس شعبه:

یکی می‌خواست روی میانگین گردش حسابش ۷۰ میلیون وام بگیره. 🧾🏦

یک کارمند دولتی هم برای ضمانت همراهش بود. 👨‍💼🤝

طبق قانون ضامن می‌تونست ضامن بشه، اما رییس شعبه گفت: «نه، نمی‌تونی.» 😐

ضامن پرسید: «چرا؟» و رییس گفت: «اگه وام رو ۲ ساله برمی‌داشت، اوکی بود. ولی چون ایشون می‌خوان ۵ ساله بازپرداخت کنن، حقوق شما کفاف نمی‌ده. باید یه ضامن دولتی دیگه هم بیاره.» ⏳📉

بعد ضامن با شوخی گفت: «۷۰ میلیون؟ الان که چیزی نیست، اندازه‌ی حقوق ۳ ماه کارگره!» 😂💬

رییس (خانم) با جدیت گفت: «خوب، ۷۰ میلیون چیز کمی نیست. شما که می‌خوای ضامن بشی، بیا ۷۰ میلیون بده؛ ایشون یه سفته‌ی ۱۵۰ میلیونی بهت می‌ده و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹، ۱۵۰ میلیون تومن پس می‌گیره. اینطوری نه او معطل می‌شه و نه شما وقت‌ت برای ضمانت وام گرفته می‌شه. این کار برای تو خسارت داره و برای بانک هم ریسک داره.» 📑⚖️

---

حالا نظر شما چیه؟ 👇

1. به نظرتون ۷۰ میلیون پول زیادیه یا کمه؟ 🤷‍♀️🤷‍♂️💭

— زیاد است! 😳🔺

— کم است! 😅🔻

2. حاضر هستید به یه نفر ۷۰ میلیون تومن قرض بدید و ۵ سال بعد یعنی سال ۱۴۰۹ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن پس بگیرید؟ 💰➡️⏳➡️💸

— بله، اگر قرارداد محکم و ضمانت واقعی باشه ✅✍️

— نه، هرگز — خیلی ریسک داره 🚫😬

— شاید، فقط با تضمین بانکی یا ضامن معتبر 🏦🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مسخره و رو مخی بود اون فرد وظیفه ای نداره پرداخت کنه پول زیادی نیست اما بانک وظیفه داره وام بده 

پول زیادی نیست اما کسی مثل یه کارمند نمیتونه ۷۰ ملیون بده به کسی بعد خورد خورد پس بگیره 

یعنی بانک ۷۰ ملیون بده پنج سال بعد ۱۵۰ ملیون میگیره ؟ چخبره 

بعدم چرا کفاف نده حقوقش مگه چقدر میشه قسط هاش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مشکالی ندارید ۵ سال دیگر پس بگیرید ؟

ببین تو الان ۷۰ تومن برای طلا بخری 

راستش خیلی بیشتر از ۱۵۰ تومن سال ۱۴۰۹ داری 

واقعا خودت باید سبک سنگین کنی 

من باشم از طرفم میخوام که الان ۷۰ میلیون تقریبا ۷ گرم طلاست 

میخوام ازش سال ۱۴۰۹ ، ۷گرم طلا بهم بده 

البته که این کار رو برای افراد نزدیک که بالاتر گفتم فقط انجام میدم 

گمونم یکبار دیگه اینو دیدم حالا یا خودتون پرسیده بودید یا شخص ديگه ای بود...

بهرحال من این‌کار رو نمیکردم!!

میدونی داری از  خودتون در ناخودآگاه اون شخص یه قرض‌الحسنه میسازی و این شروع انتظاراتی بی پایانه...

زندگی خودت رو مدیریت کن و با رئیس بانک‌ها هم کَل کَل نکن، اونا خیلی حالیشونه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.