یه عمو دارم...ماه....شوخ....صاف و ساده....خونهداریش عالی....
الان عکسش و براتون میذارم از خیلی خانوما خونهدارتره
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها فک کردم تا الانمجرد بوده کلا ایشالا یه همسر مناسب پیدا کنه😁🌸
مرسی عشقم
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
ایشاالله یه زن مثل خودش صاف وساده ومهربون گیرش بیاد.بابابزرگ منم بعدفوت مادرجونم خیلی تنهاشدواسش زن گرفتیم الان میگی سی سال جوون شده بخدااونقدبخودش میرسه تازه نی نی هم داره الان 😂🤦♂️
ایشاالله یه زن مثل خودش صاف وساده ومهربون گیرش بیاد.بابابزرگ منم بعدفوت مادرجونم خیلی تنهاشدواسش زن ...
مرسی از آرزوی قشنگت عزیزم
منم یه نفرو میشناسم شرایطش به عموت میخوره... بچه داره عموت؟؟؟ شغلش چیه؟
نه بچه نداره.... شغلش دکوراسیون داخلی ساختمان....