2777
2789
عنوان

فردا میرم اتاق عمل از کمر بی حسی هر کی تجربه کرد بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 46 پست
بخوایی نمیتونی تکون بخوری چون کمر به پایینت بی حسه چند ساعت بعد ادم درد داره ترجیح میده همونجور بیوف ...

وای چ بد ای خدا 😪

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زایمان کردم .  بعدش بخیه هام باز شدن اونا رو میخوان بدوزن

اهان انشالله ب سلامتی من خودم عمل سرکلاژ داشتم و البته ی عمل قبل از بارداریم داشتم چون رحمم دوشاخ بودو نزدیک ۴ساعت بیهوش بودم کلا و بعدش فقط خوابیدم 

کار خاصی نکردم حقیقتشو بخوای😁

انشالله توام عملت ب سلامتی تموم شه

وای نگو منم بعده یک سالو نیم هنوز کمرم درد دارم بدجوری

آره مخصوصا ی هفته قبل پریود میگیرم تا ی هفته بعدش یعنی نمیتونم راه برم یهو میخام بشینم پاشم کمرم خشک میشه اینم یادگاری از زایمانم 

تازه من تا ده روز کلا بی حس بودم کمرم نمیومد پاشم بغلم میکردن بشینم دستشویی جایی برم خیلی بد بود 😕

خدایا شکرت 🙃
چقدر نگهم میدارن ؟ چقدر بعد میتونم بلند شم . و اینکه چقدر بعد میتونم بخورم ؟ قبلش هم باید ناشتا باشم ...

من کامل میگم بیحسی کمربودم ازلحظه اول که آمپول زدبرق هزاروات گرفت منوانگارجیغ زدم دکترم وبقیه تواتاق هنگ کردن بعدنمیدونستم سرموخیلی تکون دادم وبیقراربودم ازترس میلرزیدم تایکماه بعدارعملم گردن به پایین فلج شدم 

.. بعدشم که کمردردشدیدداشتم تاچندوقت الان خوبم خداروشکر.....ازخوبیشام بگم اینکه تا۲روزبعدکامل بیحس بودم وهرچی شکم فشاردادن وسوند زدنو هرکاری کردن دردنداشتم بخیه هامم بیحس بود😁

من کامل میگم بیحسی کمربودم ازلحظه اول که آمپول زدبرق هزاروات گرفت منوانگارجیغ زدم دکترم وبقیه تواتاق ...

وووووای منم تو اتاق عمل از ترس همش ناله میکردم البته چون از قبل بهشون گفته بودم خیلی ترس دارم خیلی حواسشون بهم بود کلا ی پرستار بالا سرم بود دستمو گرفته بود باهام حرف می‌زد ولی بی حسی مشکلی نداشتم سوند هم وقتی بی حسم کردن بهم وصل کردن کلی هم تو اتاق عمل سرم رو تکون دادم و حرف زدم ولی خداروشکر سردرد نگرفتم با اینکه خودم میگرن دارم تا 10 روز کمر درد شدید داشتم به حدی که میخوابیدم دیگه نمیتونستم بلند شم ولی بعدش دیگه خیلی خوب شدم الانم اصلا کمر درد ندارم

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
وای یعنی راهم نمشد بری نترسیدی بمونی همونجوری خدایا 😢

باید۴نفرکمک میکردن الانم گاهی گردنم میگیره بایدحتمابرم آمپول بزنم ول کنه....من نمیدونستم رعایت نکردم بعدم شرایطم خوب نبودیه هفته قبلش بستری شدم واسه زایمان فقط سرم خوردم منع غذاوآب بودم بدنم کم آورده بود...انشاالله شماصحیح وسالم ازاتاق بیای بیرون عزیزم....مایه برادرداریم که از۲۰سالگی فلج شدباتصادف مامانم اینقددعاکردوگریه کردکه همون پسرفلج برام کافیه خدارحم کردبهم😔