2777
2789
عنوان

فردا میرم اتاق عمل از کمر بی حسی هر کی تجربه کرد بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 46 پست
چقدر نگهم میدارن ؟ چقدر بعد میتونم بلند شم . و اینکه چقدر بعد میتونم بخورم ؟ قبلش هم باید ناشتا باشم ...

عزیزم بستگی به عملت داره ولی معمولاً قبل جراحی باید ناشتا باشی 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوف یعنی هیچی باید خورده نشه ؟ . اخه من شیر ازم میاد چیزی نخورم قش میکنم بدنم خیلی ضعف میکنه 

نه ۱۲ ساعت نباید بخوری

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
۸ ۹ساعت بعده عمل میتونی بلتدشی..۱۲ ساعت بعدش فقط مایعاات میتونی بخوری ..بله قبلشم باید ناشتا باشی از ...

مرسی عزیزم 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

بعد ۱۲ ساعت میتونی پاشی و چیزی بخوری قبلش نباید سرتو تکون بدی وچیزی بخوری

چندروز اول کمردردم داری وخوب میشه

البته من بعضی وقتا هم دارم بعد دوسال

خدایا شکرت 🙃
اوف یعنی هیچی باید خورده نشه ؟ . اخه من شیر ازم میاد چیزی نخورم قش میکنم بدنم خیلی ضعف میکنه 

نه دیگه بهت سرم میزنن ضعف نمیکنی فقط اون حس گرسنگی آدمو آزار میده

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

من یه بار بی حسی از کمر داشتم. خیییلی بده از اون موقع چند باری که عمل داشتم گفتم بی هوشم کنن. کمر درد شدید تا چند سال گردن درد شدید تا چند ماه. اصلا قابل مقایسه با بی هوشی نیست

سرتو اصلا تکون نده چون سردردای وحشتناکی میگیری. مایعات کافئین دار خیلی بخور که ماده بی حسی سریع ازت ...

وای خشک میشم ک . چجور تکون نخورم . بعدش همراه هم نمیزارن وای چ سخت

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

من برا زایمان بی حسی بود خیلی خوب بود فقط وقتی تو اتاق عمل سرم و اینا رو بیرون آوردن استفراغ کردم که گفتم آمپول زدن اوکی شدم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

سرتو اصلا بالا نگیر من یادم نبود تا ی هفته سردرد داشتم حتی پرستار ب تاطر اینکه بالش زیر سرم بود دعوام کرد چون سر نباید بیاد بالا تا وقتی خودشون بگن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
وای خشک میشم ک . چجور تکون نخورم . بعدش همراه هم نمیزارن وای چ سخت

بخوایی نمیتونی تکون بخوری چون کمر به پایینت بی حسه چند ساعت 

ادم درد داره ترجیح میده همونجور بیوفته تکون نخوره فقط اعصابت خورد میشه دیگه حوصله سربره😐

خدایا شکرت 🙃