پسر من ۴۰ روز بزرگ تر از پسر خواهرشوهرمه.ماشاءالله قدش بلنده و درشته وزن اول تولدش تقریبا یک کیلو بیشتر از پسر من بود و از اول با پسرم هم قد بود با اینکه پسرم بزرگتره.پسرم ۶ ماهگی نشست و اصلا سینه خیز نرفت الان که ۹ ماهشه چهار دستو پا میره و بدون اینکه تو روروئک بذارمش یا مدام راش ببرم قدم برداشتن کنار مبلو یاد گرفته.پسر خواهرشوهرم سینه خیز رفتو خیلی تلاش میکنه تا خودشو به چیزی برسونه خیلیم قشنگ قدم برمیداره.همسرم مدام اینا رو با هم مقایسه میکنه یبار گفت قد پسر ما کوتاس یبار گفت پسر خواهم زودتر راه میفته.میگه پسر ما تنبله یا میگه اون باهوش تره خلاصه مدام مقایسه میکنه.خیلی حالم بد شده از حرفاش.پسرم کاملا عادیه اما باباش نمیخواد خوبیاشو ببینه.
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی آدم حساسو زودرنجیم یعنی هر بار ی چیزی میگه اون شب خوابم نمیبره و کلی گریه میکنم.میترسم اعتماد به نفس پسرمو ازش بگیره با این رفتارا همش میترسم خیلی این مقایسه کردناش ادامه داشته باشه
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بنظرم خودتو یه مدت ناراحت نشون بده و بهش بگو حرفات خیلی منو تو فکر برد و نگران شدم. نکنه بچمون طوریشه, نکنه کند ذهنه, نکنه.... خودتو بزن به گریه و غصه خوردن.
خلاصه یجوری ک تو دلش معذرت میخوام به غلط کردن بیوفته و دیگه مقایسه نکنه
براش توضیح بده هربچه ای یه جوریه و قرار نیست همه مث هم باشن و تنبلی و زرنگی آدما هم تو این دوران مشخص نمیشه و نزار طفلک از الان تو میدان مقایسه قرار بگیره هم حس حسادتش رو تقویت میکنید هم اعتماد به نفسش میاد پایین
با هم ببریدش دکتر و همین حرفا را به دکتر بگید تا اون براش توضیح بده که فرزند شما هم سالم هست.
در مورد مقایسه هم باید بهش بگی این بچه حتی اگه هوش بالایی هم نداشته باشه شما دوتا پدر و مادرش هستید و نباید با کس دیگه مقایسش کنید... این بچه یه روز بزرگ میشه.. میاد اینجا و با غریبه ها درد دل میکنه که پدر و مادرم همیشه منو با بقیه مقایسه میکردند...اگر نمیخوایید چنین پدر و مادری باشید از الان به جای مقایسه کردن کمکش کنید تا چیزهای بیشتر و جدیدتری را متناسب با سنش یاد بگیره و رشد کنه
خیلی بده قبل زایمان فکر نمیکردم اینطوری باشه خواهرشوهرم همیشه استرسو داشت که بچه هامونو با هم مقایسه ...
باور کن یه سال دیگه به این مقایسه ها میخندید ، مثلا من بچم تا یه سالگی ۴ دستو پاهم نمیرف بعد شوهرم میرف میدید پسر داداشش راه میره میومد به من میگفت انقد غصه میخوردم که نگو ولی بلخره پسر منم همه کاراشو انجام داد حالا با یذره تاخیر ، مقایسه اصن خوب نیس
براش توضیح بده هربچه ای یه جوریه و قرار نیست همه مث هم باشن و تنبلی و زرنگی آدما هم تو این دوران مشخ ...
بخدا هزار بار براش گفتم هر بچه ای ی جوریه رشد حرکتیش اما نمیفهمه انگار.اصلا دوست ندارم رقابتی بشه رابطه پسرم با پسر عمش.همه تلاشمو میکنم اینطور نباشه اما شوهرم خرابش میکنه