2777
2789

من تخمدانام با سرعت کیست در میاره و یه بار هم عمل کردم یعنی تخمک های زیاد و عالی دارم اما ازاد نمیشه دکترم رو هرچی بهش گفتم قرص بهم بده نداد گفت برو تا یکسال تلاش کن خب من چهارماه تلاش کردم یه کیست ۴و نیم سانتی گرفتم گفت هر ماه باید سونو بدی کیست نداشته باشی اگه داشته باشی هم دفع کنی دوباره اقدام کنی

کسی بوده با شرایط من با ورزش و باشگاه بالاخره تخمکش ازاد بشه و حامله بشه؟

ورزش تاثیری رو ازاد کردن تخمک داره؟

پیاده روی برو هر روز.مثلا روزی نیم ساعت

شبا هم قبل خواب با یه روغن از روی شکم و جایی که تخمدانها هست رو چرب کن و 2 دقیقه ماساژ بده

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

من کیست نداشتم

اما آزاد سازی تخمک نداشتم درست و حسابی

با پیاده روی و ورزش و سالم خوری 

وقتی که اصلا فکرشو نمیکردم باردار شدم

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاده روی برو هر روز.مثلا روزی نیم ساعت شبا هم قبل خواب با یه روغن از روی شکم و جایی که تخمدانها هس ...

چشم عزیزم الان ۵روزه شروع کردم به زندگی همراه با ورزش صبحا باشگاه غروب هم نیم ساعت پیاده روی بدون ایستادن کاش تخمک های خنگم ازاد بشن چه روغنی بزنم چجوری ماساژ بدم تاثیر داره تو ازاد شدن؟و این ک هر روز بکنم یا روز های نزدیک تخمک گذاری ؟

من کیست نداشتم اما آزاد سازی تخمک نداشتم درست و حسابی با پیاده روی و ورزش و سالم خوری  وقتی ...

اره منم تخمکم ازاد نمیشه ورزش تو روحیم هم تاثیر گذاشته من خیلی استرسی بودم داره استرسم کم میشه و اعتماد ب نفسم میره بالا برام دعا کن نا امید نشم از این راهی ک پیش رو دارم

اره منم تخمکم ازاد نمیشه ورزش تو روحیم هم تاثیر گذاشته من خیلی استرسی بودم داره استرسم کم میشه و اعت ...

خدا رو شکر گلم

انشالله به محض اینکه از استرس و فکر و خیال افتادی

سریع باردار میشی

چشم عزیزم الان ۵روزه شروع کردم به زندگی همراه با ورزش صبحا باشگاه غروب هم نیم ساعت پیاده روی بدون ای ...

راستش من پیاده روی رو از روز اول پریود تا روز تخمکگذاری انجام داده بودم

اون روغن هم نمی دونم روغن چی بود که دکتر گیاهی داده بود.یه بار توی سونو کیست تخمدان داشتم که گفت اون رو استفاده کنم برای از بین رفتن کیست.

پیاده روی کلا باعث شده گردش خون تو بدن بهتر بشه و به اندام ها بهتر خون برسه.پس به رحم و تخمدانها هم بهتر خون میرسه تا بهتر کار کنن.

خدا رو شکر گلم انشالله به محض اینکه از استرس و فکر و خیال افتادی سریع باردار میشی

اره خداروشکر استرسم کم شده اما هنوز موقع ورزش به بچه فکر میکنم و این که بقلش گرفتم و اینا یه خنده میاد رو لبم نمیدونم چجوری جلو این فکر ها رو بگیرم ولی با خودم میگم از فکر های منفی خیلی بهتره فکر کردن به بچه بهم انگیزه میده

اره خداروشکر استرسم کم شده اما هنوز موقع ورزش به بچه فکر میکنم و این که بقلش گرفتم و اینا یه خنده می ...

این خوبه 

انگیزه ی خوبی داری 

آفرین بهت👌

راستش من پیاده روی رو از روز اول پریود تا روز تخمکگذاری انجام داده بودم اون روغن هم نمی دونم روغن چ ...

وای عزیزم نمیدونی با این حرفا چقد انرژی و روحیه گرفتم من حرکات یوگا برای گردش خون تو قسمت های رحم هم انجام میدم فکر کنم خوب باشه منم از روز اول پریودم شروع کردم امروز هم پریودم تموم شد شما همون ماه اول نتیجه گرفتین؟

وای عزیزم نمیدونی با این حرفا چقد انرژی و روحیه گرفتم من حرکات یوگا برای گردش خون تو قسمت های رحم هم ...

بله همون ماه باردار شدم.دفعه های قبل پیاده روی نمی کردم.البته فقط همون ماه گرمی خوردم.حلوای میتی نی نی سایت رو درست کردم و خوردم و دارچین زنجبیل با نبات تو آب جوش یا چایی ریختم و خوردم و شکمم رو با حوله بزرگ پیچیدم و جوراب کلفت پام بود و ژاکت هم تنم.همه این کارا رو همون یه ماه فقط انجام داده بودم و بعد از 8 ماه باردار شده بودم.ولی احتمالا بخاطر عفونت کیسه آبم زودتر از موعد پاره شد و بچه م زیاد زنده نموند.الآن دوباره میخام یکی دو ماه دیگه اقدام کنم و این کارایی که الآن به شما گفتم رو انجام بدم.دعا کن این دفعه تا آخر بارداری صحیح و سالم پیش برم

بله همون ماه باردار شدم.دفعه های قبل پیاده روی نمی کردم.البته فقط همون ماه گرمی خوردم.حلوای میتی نی ...

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا این بار نی نیت سالم بیاد تو بقلت عزیزم ایشالا با هم دل شاد میشیم از خبر بچه

چشم عزیزم الان ۵روزه شروع کردم به زندگی همراه با ورزش صبحا باشگاه غروب هم نیم ساعت پیاده روی بدون ای ...

گلم بجای اینهمه استرس تغذیتو درست کن... وقتی میگی خیلی کیست میزنی یعنی سردیجات زیادمیخوری یعنی مرغ هورمونی زیاد میخوری اصلاح تغذیه کن ان شاءالله همه چی حله

تموم بیماریهای منشاش از تغذیه و سردیجات خوردنه یعنی از مواد غذایی بی کیفیتی ک داریم میخوریم

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر