2777
2789
عنوان

چی کارا کردین امروز تا الان؟

263 بازدید | 44 پست

من خودم صبحانه رو آماده کردم، خونه رو جمع کردم و جارو کشیدم، ناهار و شام رو آماده کردم، ظرف ها رو شستم، اجاق گاز رو تمیز کردم و لباس ها رو ریختم تو ماشین، الان منتظر شوهرم هستم تا بیاد برا ناهار، یک ساعت بعد از ناهار هم ان شاالله یه خورده ورزش کنم و یه دوش بگیرم، شما چی کارا کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸.۳۰ بیدار شدم لباسامو اطاقمو مرتب کردم پروتئینامو اماده کردم دوش گرفتم اماده شدم رفتم باشگاه۲ساعت تمرین کردم اومدم خونه رو تختم دراز کشیدم عضله هام استراحت کنن.ناهارمم رژیم میوه و سبزیجات دارم🙂🙂🙂🙃

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

با یه آدم خوب و پر از زندگی حرف زدم.از شوهرم یه حرف خوب شنیدم.با دخترم بازی کردم.به دیدن یه فامیل رفتم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

خونه رو مرتب کردم 

جارو کردم

برای ناهار خمیر پیتزا درست کردم ولش کردم استراحت کنه تا چاق بشه😂

حالا نشستم تا یه ساعت بگذره برم پیتزا رو آماده کنم😊

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

صبحونه خوردیم، پذیرایی رو.جمع و جور کردم، سینک و اجاق رو تمیز کردم، ناهار پختم، خمیر نون آماده کردم که عصری شوهرم از سرکار بیاد باهم نون بپزیم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم