2777
2789
عنوان

به نظرتون از حسادت بوده یا چیز دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 41 پست
به نظرت الان چکار کنم

هیچی خونسرد باش

تاپیکِ منو بخون

ترم پیش چون معدلم ۲۰شد یه عده از خانما و آقایون یکصدا میگفتن فلانی با استادها بسته و نمره‌هاش ۲۰شده 

منم تو گروه تلگرامیشون عضو نبودم،اما دوستم میگفت نیستی ببینی چیا پشت سرت میگن،حتی طفلی از من دفاع هم میکرد

من اما گفتم ولشون کن،بزار بگن،مادامی که اونا دارن واسه موفقیت‌های من حرص میخورن،من دارم پله‌های ترقی رو پیمایش میکنم😂😂

به این فکر کن که یکی دوسال دیگه درست تمومه و برای همیشه ازشون جدا میشی،فقط کارِ خودتو بکن و تمرکز بزار رو درست،اونا دقیقا میخوان تمرکزت رو از بین ببرن تا نتونی بیشتر موفقیت کسب کنی...اصلا محل نده،بی‌محلی باور کن بیشتر حرصشون میده

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
نمیدونن الان اون پسرا دارن چیا درموردشون میگن مردا زن متین و خوش صحبت و بیشتر میپسندان تا لاتای سر ک ...

خودشونو سبک کردن چیزی از من کم نشد 

یه بار یکیشون داشت خیلی در مورد من حرف میزد ، بهش گفتم راه دیگه ای واسه جلب توجه انتخاب کن

گفت دهن منو باز نکنا و تند تند حرف زد منم پیاممو مثل خودشون حذف کردم دیدم شات گرفتن که استاد ببینه😐

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خونسرد باش تاپیکِ منو بخون ترم پیش چون معدلم ۲۰شد یه عده از خانما و آقایون یکصدا میگفتن فلانی ...

ممنونم عزیزه دلم خیلی انرژی گرفتم از پیامت 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ممنونم عزیزه دلم خیلی انرژی گرفتم از پیامت 

خواهش میکنم عزیزدلم❤
یه سوال،مذهبی و چادری هستی؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
نمی‌دونم چکار کنم آروم شم ، شوهرم هم خوابه

من فکر کردم ۱۸ سالته که اینقدر حساسی، بیخیال شو ...از یه خانم متاهل بعیده برای چند تا حرف بچه گانه اینقدر فکرش درگیر بشه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
خواهش میکنم عزیزدلم❤ یه سوال،مذهبی و چادری هستی؟

آره فداتشم مذهبی ام ولی خشک نیستم و اهل بگو و بخند هستم اصلا هم اونطوری نیستم که به بدحجابا بی محلی کنم 

من فکر کردم ۱۸ سالته که اینقدر حساسی، بیخیال شو ...از یه خانم متاهل بعیده برای چند تا حرف بچه گانه ا ...

فدات حرف بچه گانه نیست ، بچه ها پاکن واسه خراب کردن هم نقشه نمیکشن 

آره فداتشم مذهبی ام ولی خشک نیستم و اهل بگو و بخند هستم اصلا هم اونطوری نیستم که به بدحجابا بی محلی ...

احتمالش هست که به خاطر مذهبی‌بودنت هم بخوان یه کم اذیتت کنن

اما درهرصورت بهترین راهکار بی‌محلی و خونسردی هست،باهاشون کل‌کل کنی شأن خودت پایین میاد،اونا دقیقا میخوان شمارو عصبانی کنن تا از کوره در بری،اصلا بی‌محل باش بهشون

واقعا ، شایدم می‌خواسته تیکه بندازه به اونا که حذف کردن ، نمیدونم

کلا لحنش حتي اگه خطاب به اوناهم باشه جالب نبود

میتونست بیاد با لبخند بگه چرا گذاشتید جوري شه که انگار از صب تا حالا فلاني با خودش حرف میزنه؟ که بگیم تیکه بوده یا یه همچین چیزي با این حرفي که زده اونا میتونن به نفع خودشون قضیه رو تموم شده بدونن ، به هرحال بشون رو نده

خودشونو سبک کردن چیزی از من کم نشد  یه بار یکیشون داشت خیلی در مورد من حرف میزد ، بهش گفتم راه ...

او من دیروز دعوا کردم بعد پاک نکردم پی امامو تو گروه استاد بدجور سخت گیریم هست اونجااوناروم تهدید کردم اسکرینارو به شخص استاد میفرستم اگه پی امی پاک شه استاد از همشون یکی دو نمره نهایی کسر کرد انقد حال کردم ک نگو😎