2777
2789

خیلی به گریه نوزاد حساسم اصلا نمی‌ذارم گریه کنه تا شروع کنه هر طور شده ارومش میکنم حتی شده خودم از پا بیفتم نمی‌ذارم 

طبیعیه نباید بذاریم نوزاد گریه کنه؟

چون دوتا بچه هامو نذاشتم گریه کنن تا حالا

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا نزاشتم

فامیل میگفتن بچت بلده گریه کنه؟😃

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

بچه باید حس داشته باشه طعم گریه رو هم بچشه متوجه بشه همه چی حاضر نمیاد جلو دستش باید اذیت بشه سختی ب ...

نوزاد میگم گلم بیس پنج روزشه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

آها بابا اونا که همیشه خوابن دیگع کجا گریه میکنن

😳😳😳کولیک و ریفلاکس و نفخ و...باعث میشه بچه گربه کنه خیلی

منم نوم هشت روزش شه خیلی گریه میکنه دخترم خیلی بلغش می کنه بچه اولشه باهاش گریه می کنه

عزیزم🥺

واقعا بچه اول سخته