2777
2789
عنوان

پسری که یه بار عمیقا عاشق بوده اما

515 بازدید | 30 پست

پسری که تو گذشته دورش دوران بین ۱۸ تا ۲۵ سالگیش شدیدا عاشق دختره پسر عموش بوده از اون عشقا که هر کی رفته خواستگاری دختره یقشو گرفته و دعوا راه انداخته و مدتی با دختره ارتباط هم داشته کار به خواستگاری هم کشیده اما یهو بنا به دست تقدیر فهمیده دختره همزمان که باهاشه با همکلاسی دانشگاهشم بوده در حدی که همه نامزد صداشون میکردن..و بعد اون قضیه... خواستگاریو به هم میزنه و با کلی گریه میره یه جای مقدس قسم میخوره هیچوقت سمت دختره نره. اینا رو از زبون دوستم شنیدم که فامیلشه....و بعد گذشت ده سال سمتش نرفته....چقدر احتمال داره الان که به من ابراز علاقه میکنه و توجه نشون میده ....عاشقم باشه؟...اون خودش اومد سمتم...با اینکه ۳۴ سالشه اما حرکاتش تو ابراز احساسات خیلی ناشی طوره و من واقعا حس میکنم بهم علاقه منده...اما از گذشته احساسیش ترس دارم...به خودشم هنوز نگفتم موضوعو و نمیخوامم بگم ...چون رومون به هم باز میشه تو این مورد و نمیخوام از دستش بدم ...

ترسم اینکه اون دختر با اینکه الان ۳۰ سالشه هنوز مجرده...و هر خواستگاریو رد میکنه...پرستاره و وجه اجتماعی‌ای خوبی داره....یه بار دیدم تو اینستا پستیو  لایک کرده این دختر با این مضمون که آدم میتونه ۵۰ سال با یکی باشه دلش جای دیگه باشه! و من هنوزم منتظرتم و این حرفا

این موضوع میترسونتم نکنه باهاش برم زیر یه سقف و یهو یاد عشق قدیمیش بیوفته 

نکنه اون دختر بهش امید داشته باشه و من با ورودم به زندگی این پسر قلب کسیو بشکنم

از طرفی تکلیف قلب من چی میشه؟

دارم دیوونه میشم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

نمیدونم مردا چطور بعد شکست عاطفی میرن سمت کسی، من ی بار عمیقا شکست عاطفی خوردم به خودم قول دادم حتی اگه ازدواج کردم هیچوقت عاشق نشم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون رابطه عاطفی تمام شده و زمان زیادی ازش گذشته مشکلی نخواهد داشت

چرا میگن مردا نمیتونن عشق اولشون رو فراموش کنن پس؟

این خیلی بد عاشق بوده....خیانت دیده....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نمیدونم مردا چطور بعد شکست عاطفی میرن سمت کسی، من ی بار عمیقا شکست عاطفی خوردم به خودم قول دادم حتی ...

یعنی میگی عاشق نمیشه دیگ و من صرفا یه فردی ام که ازش خوشش میاد؟

چرا میگن مردا نمیتونن عشق اولشون رو فراموش کنن پس؟این خیلی بد عاشق بوده....خیانت دیده....

بله خیلی دردناکه مخصوصا ۶ ماه اول ولی این به معنی مرگ اون شخص نیست ده سال گذشته نیازی به کندن گذشته نیست حداقل نه بیشتر از این 

خیلی سخته 🥴به هر حال عشق اولش بوده

خب من چیکار کنم این وسط

چرا منو هم درگیر خودش کرده😭

اینارو به خودش بگو

بگم بد نمیشه؟

میترسم رابطمون خراب بشه زخمشو یادش بیارم...اون تو اون رابطه بدجور غرورش رو شکست دختره...

یعنی ممکنه بهش برگرده؟

من نمیتونم ندیده ایشونو قضاوت کنم ولی اگه خودم بودم قبول نمی‌کردم مگر اینکه عاشقش بودم چون آدم عاشق با عقل تصمیم نمیگیره.زندگی که مدام دلشوره داشته باشم قشنگترین لحظه های زندگیمو استرس بکشم یوقت نره تایپ من نیست