2777
2789
عنوان

به نظرتون از حسادت بوده یا چیز دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 41 پست
متاسفانه خانم ها بیشتر هم جنس های خودشون را دوست دارن خرد کنن 

خیلی زشته یه پسر بگه بس کنید یا هی بگن چتونه یه عکس بود 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خانم ها بیشتر هم جنس های خودشون را دوست دارن خرد کنن 

آره وقتی به جایی هم میرسن نمیزارن کسی بالا بیاد از خانمها

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

از بی ادبی و حسادت هر دو

نمی‌دونم چکار کنم آروم شم ، شوهرم هم خوابه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خیلی اعصابم خورده عزیزم بغض کردم  به خدا من به هیچکس کاری ندارم همیشه همه شون رو درک میکنم و ه ...

به حسادت اونا کاری ندارم...فقط اینکه شماها مقاله هاتونو با خودکار مینویسین؟؟😳 تایپ نمیکنین چرا!!! 

میخواستن جلو پسرا خودشونو نشون بدن اما ی بار ی پسری بم گفت دختری ک از هم جنس خودش نگذره ح ر و م ز ا ...

واقعا تا وقتی که خانوما پشت هم نیستن از آقایون انتظاری نیست

حسادت

منم دانشجو هستم و ازین حرکت‌ها دیدم

حالا جالبه واسه شما فقط دخترا اینطوری هستن،واسه ما چندتا پسر هم هستن که جیگرِ آدمو آتیش میزنن😂😂

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
به حسادت اونا کاری ندارم...فقط اینکه شماها مقاله هاتونو با خودکار مینویسین؟؟😳 تایپ نمیکنین چرا!!!&n ...

همیشه پاور پوینت و پی دی اف می‌دیم ، این سری گفت دست نویس 

آره وقتی به جایی هم میرسن نمیزارن کسی بالا بیاد از خانمها

واقعا همینطوریه دیروز اعصابم خراب شد برای رفتار زشت یه خانم فقط برای اینکه منا جلوی مردها کوچیک کنه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
حسادت منم دانشجو هستم و ازین حرکت‌ها دیدم حالا جالبه واسه شما فقط دخترا اینطوری هستن،واسه ما چندت ...

به نظرت الان چکار کنم

واقعا همینطوریه دیروز اعصابم خراب شد برای رفتار زشت یه خانم فقط برای اینکه منا جلوی مردها کوچیک کنه& ...

وای خیلی بده ، بسپارش به خدا عزیزم 

دل شکستن خیلی تاوان داره

یه بار تو گروه چت کردیم ، چت های عادی بود در مورد درس و دانشگاه  اینا پیام های خودشونو حذف کرد ...

😂😂😂

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
استادت ردي تر از اون حسوداي پلاستیکیه ك😑

واقعا ، شایدم می‌خواسته تیکه بندازه به اونا که حذف کردن ، نمیدونم