2777
2789
عنوان

سلام میشه نی نی یار تگ کنید

74 بازدید | 10 پست

تاپیک منو پاک نکردید لطفا رسیدگی کنید من سر موقع فرستادم واستون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9487025/مادرشوهرم-بازبستری-شد-شوهرم-بخاطرش-زمین-و-زمان-رو-بهمزده

💔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید

10:30 الی 12

14 الی 15

روزهای زوج

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید10:30 الی 1214 الی 15روزهای ...

سلام ببخشید من سر ساعت فرستادم پاک نکردید بخاطر همین تاپیک زدم چون حذف نشده سر ساعت دادم الان چهارشنبه شد میخام باز بفرستم ولی واسه دوشنبه ک سرساعت هم دادم پاک نشده رسیدگی کنید تروخدا من سرساعت و تایم دادم ولی پاک نشد تاپیک زدم 

💔🖤
سلام ببخشید من سر ساعت فرستادم پاک نکردید بخاطر همین تاپیک زدم چون حذف نشده سر ساعت دادم الان چهارشن ...

سلام روزهای تعطیل رسمی حذف تاپیک نداریم چهارشنبه ارسال کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام روزهای تعطیل رسمی حذف تاپیک نداریم چهارشنبه ارسال کنید

خانم نی نی یار واسم مهمه که همش مزاحمتون میشم امروز که تعطیل نبود چرا تاپیک منو پاک نمیکنید اخه 🤦‍♀️

💔🖤
خانم نی نی یار واسم مهمه که همش مزاحمتون میشم امروز که تعطیل نبود چرا تاپیک منو پاک نمیکنید اخه 🤦‍♀ ...

من که تاپیک پاک نمیکنم ولی خب صبر کنید تا اخر شب حتما پاک میکنن

من که تاپیک پاک نمیکنم ولی خب صبر کنید تا اخر شب حتما پاک میکنن

بخدا من تاپیک هام  خیلیاشون پاک نکردید باید ب کی بگم به موقع هم میفرستم ولی یکی درمیون پاک میشه اخه شما مسولش هستید دیگ 

💔🖤

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید

10:30 الی 12

14 الی 15

روزهای زوج