2777
2789
عنوان

من ذهنم مریضه شما بگید لاپراسکوپی و هیستروسکوپی درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 52 پست
من انجام دادم اولا بیهوش میشی چیزی حس نمیکنی،بعدم عملش سخت نیست سه تا سوراخ کوچولو روی شکم ایجاد میک ...

وحشت دارم از اینکه بهوش میام و بیام خونه چشمم بخوره به سوراخایی که کردن و بخیه ها 😭😭 کابوس شده دیشب همش خوابشو میدیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل لاپاراسکوپی که کاملا بیهوش میکنند یک شب هم بیمارستان نگه میدارند بعضی ها اصلا بعدش درد ندار ...

من صبح انجام دادم غروب مرخص شدم حالا من قلبم ناراحتی داره به خاطر اون‌گفتن یه شب بمونم که خودم قبول نکردم 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
مشکلم فقط اون زخم و بخیست که بعد عمل میبینم

خواهرمن خودم کیست تخمدان داشتم این دوتاعمل راکردم هیسترو ولاپرا

الانم شکرخداباردارم فقط پیش ی متخصص خوب برو

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
وحشت دارم از اینکه بهوش میام و بیام خونه چشمم بخوره به سوراخایی که کردن و بخیه ها 😭😭 کابوس شده دیش ...

اوه خواهر کدوم سوراخ ،چرا اینقدر ترس داری دوروز نشده محل عمل جمع میشه لاپراسکوپی خوبیش همینه برش نداره اندام داخلی دستکاری نمیشن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
الحمدالله، شما برای بازکردن لوله های رحم اقدام کرده بودید؟

هم کیست داشتم هم باید رحم و لوله ها بررسی میشد