2777
2789
عنوان

من ذهنم مریضه شما بگید لاپراسکوپی و هیستروسکوپی درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 52 پست
چرااا؟؟ مشکلت چی بود؟ باز خداروشکر که بارداری عزیزم

کیست من بزرگ بودبخاطرهمین هیستروسکوپی شدم اندومتریوزفقط سمت راست  الهی قربون بچم برم الانم بچم سمت راسته

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
اوه خواهر کدوم سوراخ ،چرا اینقدر ترس داری دوروز نشده محل عمل جمع میشه لاپراسکوپی خوبیش همینه برش ندا ...

مرسی که بهم قوت قلب میدی این انرژی های مثبت هیلی روم تاثیر میزارم همش یاده گفته هاتون میوفتم سعی میکنم قوی برخورد کنم اگر لحظه ی آخر باز جا نزنم 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست من بزرگ بودبخاطرهمین هیستروسکوپی شدم اندومتریوزفقط سمت راست  الهی قربون بچم برم الانم بچم ...

ای جانم خدا برات نگهداره

دکتر از همون اول گفت که باید عمل باز کنی؟

مرسی که بهم قوت قلب میدی این انرژی های مثبت هیلی روم تاثیر میزارم همش یاده گفته هاتون میوفتم سعی میک ...

توکل ب خداکن ومطمئن باش زوودمادرمیشی

ای جانم خدا برات نگهداره دکتر از همون اول گفت که باید عمل باز کنی؟

اره من اصلانترسیدم   فقط وفقط ب فکربعدش بودم ک مادرمیشم

ببخشید مشکل شما چی بود؟ کجاها رو سوراخ کردن؟

کیست و بررسی لوله های رحمی چون سنم بالای ۳۰ بود و ۶ ماه بعد اقدام باردار نشدم از طرفی پریودام بهم ریخته بود و کیستم به دارو جواب نمیداد،بالای ناف و دوطرف نزدیک پهلوها اگه اشتباه نکنم اصلا جاشم نمی مونه مثل سزارین اینقدر که حفره کوچیکه سوراخ برای عبور لوله های دستگاه هست 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
راستی مگه توی هیستروسکوپی اصلا برش و بخیه داره؟🙄

نمیدونم زیرشکمم هیستروشده یالاپرا 

اخه من بالانافم  ی برش کوچک زدن دیدن کیست بزرگه مجبورشدن زیرشکم رابازکردن

مرسی که بهم قوت قلب میدی این انرژی های مثبت هیلی روم تاثیر میزارم همش یاده گفته هاتون میوفتم سعی میک ...

توکلت به خدا باشه و حتما بادکترت راجع به استرست از عمل و مراحل عمل صحبت کن اطلاعات بره بالا ترست کم میشه عملتم تاخیر ننداز بزار راحت بشی و زودتر نی نیت انشاالله بیاد بغلت بعد که نی نیت رو ببینی میگه چه حیف زودتر عملم روانجام ندادم 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
کیست و بررسی لوله های رحمی چون سنم بالای ۳۰ بود و ۶ ماه بعد اقدام باردار نشدم از طرفی پریودام بهم ری ...

منظورم این بود سزارین قشنگ خط بخیه میمونه ولی لاپرا اصلا جاش نمیمونه 

مشکلم فقط اون زخم و بخیست که بعد عمل میبینم

سلام. من انجام دادم دوتا بخیه کنار نافم بود دوتام پایین شکم الان فقط خیلی کم جای کنار نافم پیداس واون یکی کامل محو شده بخیه را هم کشیدم اصلا دردی حس نکردم بعدعملم همینطور فقط درد شانه داشتم و خواهید داشت که با راه رفتن و نفس عمیق کشیدن هست که برطرف میشه .چیز ترسناکی دراین عمل نیست عزیزم اگه بود میگفتم.شب بخیر موفق باشید وخوش خبر

کیستتون چه نوعی بود؟

مشکوک به با اندومتریوز بودم چون دودوره دارو خوردم تغییر نکرد

سلام. من انجام دادم دوتا بخیه کنار نافم بود دوتام پایین شکم الان فقط خیلی کم جای کنار نافم پیداشگس و ...

مرسی از اطلاعاتت گلم 🙏🙏🙏🙏 برات سلامتی همیشگب ارزومندم