2777
2789
من ۵ ساله مصرف میکنم اولش خیلی افسرده شدم ک ای وای صرع دارم ولی کم کم باهاش کنار اومدم ببین عل ...

ببخشید هی سوال میکنم.روی تحصیلت تاثیری نداشت؟خانوادت تحقیر نمیکردن..من که خانوادم همش بد میگن راجب به این بیماری

اره بابا درمان میشه یکی از اساتید دانشگامون ک مشکل منو میدونست بهم گف منم صرع دارم و الان درمان شدم ...

یه دوستی دارم پسره چندسال میخوره خوب که نشده بدترهن شده البته تغذیه درست نداشت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید هی سوال میکنم.روی تحصیلت تاثیری نداشت؟خانوادت تحقیر نمیکردن..من که خانوادم همش بد میگن راجب ب ...

نه تاثیری نداش والا

ببین دید جامعه نسبت ب صرع خوب نیس متاسفانه

طرف مشکل قلبی داشته باشه باهاش راحت تر کنار میان تا اینکه طرف صرع داشته باشه

ولی نیاز ب تحقیر نیس

بخدا داداشت کم کم بیماری رو میپذیره ب شرطی ک شما هی دلسوزی بیخودی نکنین

داروهاشو تو روخدا مرتب بهش بدین...راس ساعت...بهت قول میدم قبل از ورود ب دانشگاه دکترش قرصا رو قطع میکنه

به شرطی ک داروهارو مرتب بخوره ک تاثیر بذاره

فمینیست هستم
خب دیگه افرادی ک از کودکی صرع داشتن به سختی درمان میشن ولی ماهایی ک از نوجوانی و جوانی دچار تشن ...

اخه داداشم هیچ مشکلی نداشت.سالم بود نمیدونم یهو از کجا پیداشد

خیلی خوبی ایشالا توهم زود خوب بشی.نوارمغزت تغییری داشته؟

اره نوار مغزم ب مرور خوب شد

یه سری امواج هس ک اگه در نوار مغز دیده نشن نشانه بهبود فرد هس

اخرین نوار مغزی ک دادم این امواج کم بودن

نوار مغز اول داغون بودا داغون

فمینیست هستم
پیش میاد داداشت زود عصبانی نمیشه؟؟

چرا خب گاهی زود عصبی میشه چون تو سن بلوغ.بدخواب.شبا تا دیروقت بیداره..خیلی تبلت بازی میکنه حالت افسرده ها روپیدا کرده همش توخونس

دکتر تصمیم داره کلا دارو روقطع کنه برات؟

همون روز اول ک درمان رو خاست شرو کنه گف چند سال باید دارو مصرف کنی و به تدریج کم میکنم و در نهایت قطع میشه دارو

ببین سر خود دارو رو قطع نکنین ک تشنج میکنه قطعا...اول باید دارو دوزش کم بشع و با دستور پزشک قطع بشه

فمینیست هستم