2777
2789
همون روز اول ک درمان رو خاست شرو کنه گف چند سال باید دارو مصرف کنی و به تدریج کم میکنم و در نهایت قط ...

خداخیرت بده انقد باحوصله راهنمایی میکنی دکترا اینارو نمیگن

چرا خب گاهی زود عصبی میشه چون تو سن بلوغ.بدخواب.شبا تا دیروقت بیداره..خیلی تبلت بازی میکنه حالت افسر ...

به دکترش بگین زود عصبی میشه

من اولش ب دکتر نگفتم زود عصبی میشم اونم داروی لازم رو ننوشت

ولی بعدش گفتم زود عصبی میشم یه دارو نوشت ک اونو ک مصرف کردم تشنج کم شد

فمینیست هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم میگرن داره یه مدت مصرف میکرد

الان دکتر قط کرده

ان شاءالله برادرتون حالش خوب میشه زودتر

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خداخیرت بده انقد باحوصله راهنمایی میکنی دکترا اینارو نمیگن

خاهش میکنم

اخه خودم این راهو رفتم میدونم چی میکشی

من وقتی تشنج کردم دانشجو بودم و خابگاهی و شهر دور از خانواده

تمام این راها و دکترا رو خودم میرفتم...خیلی ناراحت و دلشکسته بودم...هعی

خداروشکر نتیجه بخش بوده

واسه داداش توهم نتیجه میده به شرطی ک دارو رو راس ساعت مصرف کنه

چون از کودکی صرع نداشته قابل درمانه

فمینیست هستم
عوارض بدی داشت؟میگن رو تحصیلش اثر بدداره.

نه 

ولی دکتر میگفت عوارضش چاقی و زیاد شدن اشتها ولرزش دسته 

وقتی دکتر تجویز کرده استفاده کنید خودش به موقع قط میکنه

نگران نباشید

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خاهش میکنم اخه خودم این راهو رفتم میدونم چی میکشی من وقتی تشنج کردم دانشجو بودم و خابگاهی و شهر ...

اخی عزیزم چقد سخت.خداروشکر الان بهتری من که خیلی خودمو باختم صبح ازترس تشنج لکنت زبون گرفتم

اولین بار سوم دبیرستان بودم درمان نکردم وقتی ترم سه دانشگاه بودم دوباره تشنج کردم ک دارو مصرف کردم

خیلی خوبه تنهایی تونستی کنار بیای...من که خانوادم خیلی ناراحتن...داغونن.ای کاش شرش کم بشه از بدنش بره زودتر