2777
2789
خیلی خوبه تنهایی تونستی کنار بیای...من که خانوادم خیلی ناراحتن...داغونن.ای کاش شرش کم بشه از بدنش بر ...

اره خانواده منم خیلی ناراحت بودن

حالا شما خوبه داداشت تو خونه اس حواستون بهش هس

من شهر دور..همش مامانم زنگ میزد میپرسید تشنج ک نکردی؟ یا اگه یکم صدام گرفته بود نگران میشد ک نکنه تشنج کردی ک گرفته ای

اوووووه...من خیلی سختی کشیدم بخاطر راه دور

فمینیست هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر برای مادر منم که میگرن داشت دپاکین تجویز میکرد، اونم نخورد.یه دختز خانمی هم میشناختم تو گروه تل که افسردگی داشت براش دکتر نوشته بود، میگفت هر ۶ ماه میرم آز میدم که بفهمم روی کبدم تاثیر بدی داشته یا نه، حرفای کاربر شکمو رو خوندم باهاش موافقم یه پسری تو همسایگی ما بود و یه خانوم بقال سرکوچه که تشنج داشتن ولی چون از نوزادی و کودکی نبود با دارو خوب شدن. اونایی که از سن کم مبتلا میشن هم کنترل میشه حتی اگه کامل خوب نشه. ان شاالله خوب شه داداشت عزیزم🤲

واین نیز بگذرد....

شما کلا سردی جات نمیخوردی؟

سال های اول هیچی سردی جات نمیخوردم

مثل ماهی. خیار. دوغ. ماست. هندونه

ولی الان فقط ماهی و خیار نمیخورم

دکترم هم تاکید داش ماست ترش و دوغ ترش نخورم

فمینیست هستم
سال های اول هیچی سردی جات نمیخوردم مثل ماهی. خیار. دوغ. ماست. هندونه ولی الان فقط ماهی و خیار نمیخ ...

دکتر داداشم‌گفته سردی زیاد ربطی نداره.دوباره دکتر دیگ گفته تاثیر داره

دکتر داداشم‌گفته سردی زیاد ربطی نداره.دوباره دکتر دیگ گفته تاثیر داره

نخوره

اخه همون استادم ک گفتم صرع داش اونم تاکید داش سردیجات نخور

گفت خودم یبار ماهی خوردم و تشنج و....

فمینیست هستم