2777
2789
عنوان

خانمای قالی باف بیااااان

83 بازدید | 15 پست

میخوام قالی بافی یاد بگیرم

تو چه مدت میتونم یاد بگیرم

باهوشم و زود میگیرم

چقد هزینه داره بخوام وسایل کامل بخرم برای یه تابلو فرش ۳۰ در ۲۰ 

بچه ها لطفا واظح توظیح بدید من هیییییچی راجب قالی نمیدونم فقط میدونم اون که قالی روشه اسمش داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بلد نیستم ولی مادرشوهرم ی زمان میکرد اصلا سود خوبی نداره

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بلد که بهتره بری کارگاه اونجا یاد گیری نمی ارزه خرج کنی بعدم بی خیالش شو من چشامو رو این کار گذاشتم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
من از بچگی بلد بودم 

ببخشید میشه بهم بگید چطور عاشق مادرشوهرتونی؟فامیل بودین قبلا؟بهتون حرفهای بد نمیزنن؟وبا کمک خواهرشوهراتون اعصاب وزندگیتونو بهم نمیریزن وآروم کنار بکشن؟😢

خوشبحالت  من عربم عربا قالی بافی نمیکنن اوموم تبریز دیدم همه اینجا مشغول قالی بافین زن و مرد د ...

خیلی خیلییی حوصله میخواد من با اینکه ماهر ماهرم ولی واقعا حوصلم نمیکشه مبتدی خیلی زود حوصلش سر میره 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
ببخشید میشه بهم بگید چطور عاشق مادرشوهرتونی؟فامیل بودین قبلا؟بهتون حرفهای بد نمیزنن؟وبا کمک خواهرشوه ...

خواهر شوهرم که هرجا میریم فک میکنن خواهریم اصلااا اصلا حرف های بد نداریم منو خواهر شوهرمو جاریم دوساله رفیق فابریک همیم مادر شوهرمم خیلی از این موضوع خوشحاله و پایه مونه 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
توروخدا دلسردم نکنین😥😢😢😢

واقعا واقیته ولی بازم خودت میدونی سودی نداره چشوتو از دس میدی ها 

خواهر شوهرم که هرجا میریم فک میکنن خواهریم اصلااا اصلا حرف های بد نداریم منو خواهر شوهرمو جاریم دوسا ...

از خدا می خوام بیشتر ازین به هم محبت کنید وخوشبخت باشید.خدا رو شکر که تو هم چین خانواده ای عروس شدی.