2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم خیلی به درد نخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 33 پست
مرسی عزیزم راه حل های دیگه ایم میتونی بگی؟

یه راه دیگه اینه که برا درس و امتحاناش وقت بزاری ازش سوال کن که چکار کرده کمکش کن و وقتی از بیرون میاد ازش بپرس که چکار کرده و برات تعریف کنه مطمین باش خواهرت خیلی بهت نیاز داره امیدوارم موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزای کوچیک مثلا وقتی با هم تلویزیون میبینید یه سینی چایی بریز با شیرینی بیار باهم بخورید غذا بپز اونی که اون دوس داره بعد بپرس خوشمزه بود فلان چیزشو برای تو اینطوری کردم باهم بیرون برید مثلا وقتی خودت میری خرید هرخریدی یه چیزی که اون دوس داره براش بگیر مثلا داداشم عاشق شکلات من هروقت بیرون میرفتم براش شکلات یا پاستیل میخریدم جوری که وقتی از بیرون میام منتظره چی تو کیفمه😁بعد که صمیمی تر شدید شبها باهم بیدار باشید خاطره تعریف کنید توروز باهم بشینید فیلم طنز ببینید باتنقلات.باید صبور باشی بخاطر سنش شاید اوایل اهمیت نده یا معمولی برخورد کنه اما دفعه سوم و چهارم اونم باهات اوکی میشه .اگر هم بحث کردید جوابشو نده برو تو اتاق هرچی میخواد بگه بذار خودش خجالت بکشه.من تو دوران نوجوونیم با اینکه خواهر بزرگتر داشتم هیچ وقت اینکارا رو باهام نکرد و اکثرا دعوا قهر بود من خیلی تنها شدم رفتم سراغ دوستای ناباب.اما بعد تمام کارهایی که خودم حسرتش داشتمو برای داداشم انجام دادم الان داداشم باهام صمیمی تره اون خواهرمه

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

هیچکس به دردنخور نیست. همین که دنبال یه راهی برای صمیمی شدن با خواهرت نشون میده چقدر شخصیت خوبی داری. ⁦❤️⁩

به نظرم از وقت گذروندن باهاش شروع کن. یه کاری میخوای بکنی صداش بزن با هم انجام بدین. یا توی کارایی که دوست داره، حالا نقاشیه، بازی با کامپیوتره یا هرچی، باهاش شریک شو بذار حس کنه به کارهایی که دوست داره علاقه نشون میدی. تو حرف‌هات اگه چیزی میگی درباره‌ش بالا ببرش ارزشمند نشونش بده، اگر حرفی میزنه هرچند اطلاعاتش کم یا غلط یه جوری ازش یه تعریفی بکن، سعی کن تا جایی که بهش و به تربیتش صدمه نزنه البته پشتش باشی. اگه یه وقت مادر و پدرت دعواش میکنن و قهر میکنه میره توی اتاق مثلا، تو برو طرفش دنبالش. این‌طوری کم کم به حرفت میشه و اگه حرف‌های پدر و‌مادرتم گوش نکنه از کانال تو میتونن وارد شن.

بچه‌ها توی این سن خیلی به توجه واعتماد به نفس نیاز دارن مخصوصا چون توی دوران حساسشونن.

من هم یه برادرکوچیکتر دارم و مجرد که بودم از این استفاده کردم برای نزدیکتر شدن بهش. گفتم شاید به‌دردت بخوره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
کاربر آقا هستم این جالبه که این موارد به صورت عجیبی زیاد شده

متوجه نشدم معذرت میخوام 

شاید ب خاطر سبک زندگیمونه

شاید ب خاطر فشار روانیه ک از طرف جامعه بهمون وارد میشه نمیدونم واقعا

به درد نخور نباش

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

منم واقعا نمیخوام اینجوری بشه ی جورایی میخوام تبدیل ب سنگ صبورش بشم ولی نمیدونم چجوری

عزیزم خیلی سخت هم نیست همین که بری کنارش بشینی میوه ای چایی تخمه ای چیزی بیاری با همدیگه بخورید تو بهش بگی چه خبرا دوتا تعریف براش بکنی از فیلمی که دیدی از دوستت که بهت چی گفته وفلان کم کم اونم راه میفته 

و اینکه همیشه احترام همدیگه رو نگه دارید از الفاظ قشنگ برای صدا کردنش به کارببر مثلا خواهرگلم عزیزم و فلان خواهرتم کم کم از تو یاد میگیره 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
خیلی ممنونم ازت عزیزم❤

موفق باشی❤

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
عزیزم خیلی سخت هم نیست همین که بری کنارش بشینی میوه ای چایی تخمه ای چیزی بیاری با همدیگه بخورید تو ب ...

مرسی❤

امیدوارم با این کارا پرخاشگریام یادش بره و اونم آروم شه

از چیزای کوچیک مثلا وقتی با هم تلویزیون میبینید یه سینی چایی بریز با شیرینی بیار باهم بخورید غذا بپز ...

واقعا همینطوره

من یه داداش ۱۹ ساله بداخلاق دارم اصلا با هیچکس حرف نمیزنه ولی مدتیه که هی پاپیچش میشم و باهاش حرف میزنم شوخی میکنم خیلی بهتر شده قبلا تا سوال نمیپرسیدم جواب نمبداد الان خودش میاد باهام حرف میزنه

الان با تمام وجود میفهمم که انسان تشنه محبت و توجه هست

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚