2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم خیلی به درد نخورم

346 بازدید | 33 پست

سلام عزیزای دل شبتون بخیر باشه

از تون کمک میخواستم اول ی چن تا چیز میخوام بگم

من بچه بزرگ خانوادم جدیدا خیلی بداخلاق و پرخاشگر شدم ی جورایی ک حرصمو سر خواهر کوچیک تر از خودم خالی میکنم(۱۲ سالشه) احساس میکنم از من محبتی ندیده و منو دوس نداره بنده خدا حق داره ها حس میکنم اصلا حق خواهر بزرگ تر بودنمو ادا نکردم خواهرمم جدیدا خیلی پرخاشگر شده و گاهی ک عصبی میشه هجوم میاره سمتم ک قشنگ بزنتم ب حرف هیچ کسم گوش نمیده حتی مامان بابام میخوام کمکم کنید ک چجوری بهش محبت کنم واقعا بلد نیستم

ممکنه بدون توهین کمکم کنید؟ پیشاپیش ممنونم ب خاطر جواباتون

بچه هاااا تروقران برا تاپیک اخرم گزارش بزنین فک کنم شناسایی شدم گزارش بزنین لایکم کنید براتون صلوات میفرستم بخدااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭استرس گرفتم تپش قلب گرفتم

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودت بیفت وقتی که همسن خواهرت بودی بیشتر درکش میکنی و میفهمی چجوری باهاش رفتار کنی 

انسان تشنه محبته بهش محبت کن تحویلش بگیر نظرشو بپرس و بهش توجه کن برای تولدش هدیه بگیر خیلی کارها میتونی بکنی که باهاش رفیق بشی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

واسش کادویی که میدونی خوشش میاد بخر، برین با هم بیرون خوش بگذرونین، من که همش حسرت دوران مجردیمو میخورم که کاش با خواهر زیاد میگشتیم ما صمیمی نبودیم و هر کی سرش به کار خودش بود، ولی کاش اینطوری نبود

بهت محبت نکردن ؟ چی باعث عصبانیت و پرخاشگریت میشه ؟ خودت و خواهرت متولد چ ماهی این ؟ اهل ...

اتفاقا اینقد محبت کردن احساس میکنم لوس شدم فقط بلد نیستم ابرازش کنم نمیدونم چ کنم

واسش کادویی که میدونی خوشش میاد بخر، برین با هم بیرون خوش بگذرونین، من که همش حسرت دوران مجردیمو میخ ...

منم واقعا نمیخوام اینجوری بشه ی جورایی میخوام تبدیل ب سنگ صبورش بشم ولی نمیدونم چجوری