2777
2789
عنوان

کسانی که اعتقاد دارن نظر بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 57 پست
اسی یه سوال این چله زیارت عاشورا ک میگی! ینی چهل روز باید بخونی روزی یک بار؟ نباید فاصله بیوفته؟ ا ...

چهل روز بخون با صد لعن و صد سلام قسمت اللهم العنهم جمیعا رسیدی صد بار بگ کلمه رو

قسمت سلا بر حسین هم رسیدی صد بار بگو

اسی جونم ب دل نگیریا

من فکر کردم کلا خدارو میزاریم کنار فقط فرشته هارو قبول داریم

چون بالاخره تا خدا نخاد ک نمیشه

امیدوارم برسی ب حاجتت❤️❤️

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست مامانم انجام داد . برا خدا و فرشته ها شب ب شب نامه مینوشت .ب زبون خودش .بعد مدتها ب ارزوش ک سف ...

چقدر طول کشید تا حاجک بگیرع؟

اونیکه بانی حج براش شد میدونست ک مامانتون دوست داره حج بره؟یا یهویی گفت

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

هرشب یدونه نامه؟ چی میگفته؟  تا چن شب اینکارو کرده؟

اره میگفت قبل خواب سه چهارخطی مینوشتم .سواد انچنانی هم نداره . نمیدونم چی میگفته ک . خیلی ساله مینویسه.. خودش میکه تاحالا ی سررسید تموم کرده ‌ 

چهل روز بخون با صد لعن و صد سلام قسمت اللهم العنهم جمیعا رسیدی صد بار بگ کلمه رو قسمت سلا بر حسین ه ...

چند دیقه طول میکشه؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیزم فرشته ها هم از جانب خدا حاجت رو میدن ، یکی از مهم ترین بخش های نامه اینه که اول از خدا تشکر کن ...

عزیزم خدا میگه من از پلک چشم بهت نزدیکترم پس نیازی نیست از فرشته ها بخوای درضمن فرشته ها که حاجت برآورده نمیکنن اونا فقط به دستور خدا عمل میکنن

خدا میگه به درگاه من دعا کن نه به درگاه فرشته ها که ... 

چقدر طول کشید تا حاجک بگیرع؟ اونیکه بانی حج براش شد میدونست ک مامانتون دوست داره حج بره؟یا یهویی گف ...

این خانمه رفته تو جلسه قران اونجا گفتن نامه بنویسید اونم مینوشته میگفت سبک میشدم و این قضیه برا ۵ساله پیشه هنوزم داره شب ب شب مینویسه ‌

نه اصلا بیخبر .از طرف سرکار پسرش ک تو صداوسیماس بردنشون حج... 

[QUOTE=140104962]عزیزم نتیجه که بدون شک میگیری ، به کدوم فرشته  به فرشته ی عشق کسی که دوستش دا ...

اهان ، خوبه پس ❤ فقط فراموش نکن که اصل کاری خداست از خدا هم کمک بخواه

{POI^means peace of ارامش از من آغاز میشود