2777
2789
عنوان

کسانی که اعتقاد دارن نظر بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 57 پست
اهان ، خوبه پس ❤ فقط فراموش نکن که اصل کاری خداست از خدا هم کمک بخواه

نا امید شدم امام حسینو واسطه کردم ولی ازم گرفتنش واقعا حالم بد بود این هفته طوری که ب چیزایی که نباید فکر میکردم فکر کرم!!!!

امروز صبح نامه هارو نوشتم اروم شدم خیلی اروم شدم نشونه خاستم از فرشته ساعت گوشیمو دیدم ۱۱:۱۱ دقیقه بود رفتم طالع ساعتارو خوندم ساعت ۱۱:۱۱ دیقه نوشته بود یعنی اغاز و حمایت فرشته ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در اوج نا امیدی بودم 

همه واسطه ها را گذاشتم کنار

شروع کردم شکرگزاری 

مستقیم با خود خدا 

و نتیجه گرفتم

البته عزیزم گفتی اگه معتقد نیستیم نظر ندیم .گفتم چیزی که نتیجه داشته برام را بگم

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
همراه ترک گناه اینا خوندی؟ میتونم بپرسم حاجتت چی بود؟

نه ترک گناهی نبود روتین روزانمو داشتم زیارت عاشورا هم میخوندم 

میخاسم کسی که دوستم داره جذبم بشه واقعااااااااااااااااااااا معجزه شد برام همه میگفتن نمیشه نمیشه نمیشه وقتی خبرشو دادم بهشون که جواب داد مونده بودن چی بگن واقعا برای مندمجرب بود

اما چ فایده ازم گرفت..

نه ترک گناهی نبود روتین روزانمو داشتم زیارت عاشورا هم میخوندم  میخاسم کسی که دوستم داره جذبم ب ...

چرا دوباره نمیخونی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یکی از دوستان من و خواهرش باهم شروع کردن ولی دوست من زود فهمید راه اشتباهیه و رها کرد ولی خواهرش پنج ساله روز بروز بیشتر وابسته این راه میشه و متاسفانه بدون اینکه خودش بفهمه از اخلاق گرفته تا زندگیش رو به مرور از دست داد، چون شخص چارت وجودیش به خیال خودش برای فرشته ها باز میذاره ولی شیاطین پرود میکنن و به مرور مسلط به روح و روان فرد میشن

الله اکبر مگه خدا نیست که به فرشته متوسل بشیم از فرشته هم بالاتر اولیای الهی هستن فرشته ها فقط مخلوقات خدا هستن این کار مثل این میمونه که مثلا به جد 5متون که مومن بوده و .. نامه بنویسین که شهدا خیلی عزیزتر هستن 

اگه بدونین که خدا به خاطر خلقت ما ادم ها به فرشته ها دستور داده براش سجده کنن هیچ وقت همچین کار چیپی رو انجام نمیدین حالا عزرائیلی اسرافیلی جبرئیلی .. باشن یه چیزی فرشته اخه

از خدا هم خاستم ببینید اولو اخر باید خدا بخاد واسطه ی طورایی پارتی بازیه ب نظرم میگیرین چی میگ ...

میدونم چی میگی ولی به واسطه اعتقاد ندارم وقتی خود خدا میگه من از پلک چشم بهت نزدیکترم پس عاقلانه نیست از خودش نخوای 

خدا حرف بنده هاشو میفهمه نیاز به پارتی بازی نیست و همچنین میگه از من بخواه هیچ جای قرآن اشاره به توسل نشده 

به نظرم دوباره چله بگير....

از زنداییم پرسیدم گفت وقتی که بهش رسیدی بیرون میرفتی دستشو میگرفتی گفتم مگ میشه نگیرم میگف چله میگیری باید قسم بخوری که از چهارچوب اسلام دور نشی ولی من راحت دستشو میگرفتم مث رابطه ی دو تا ادم نرمال که جا افتاده باشه منم عادی بودم

ولی مثل اینکه چله برای این چیزا که میگیریم اگ محرم نباشه طرف نباید چهارچوب اسلامو فراموش کنی

شاید بخاطر همین ازم گرفتش...

الله اکبر مگه خدا نیست که به فرشته متوسل بشیم از فرشته هم بالاتر اولیای الهی هستن فرشته ها فقط مخلوق ...

دوست عزیز فرشته ها واسطه هستند کتاب دولت عشق رو بخونید البته هرکس اعتقاداتش قابل احترامه برام