2777
2789
عنوان

کسانی که اعتقاد دارن نظر بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 57 پست
دوست عزیز فرشته ها واسطه هستند کتاب دولت عشق رو بخونید البته هرکس اعتقاداتش قابل احترامه برام

کتاب! یعنی هر چی تو کتاب نوشته شده باشه حجت هست 

اگه این جوری بود پیامبر قبل مرگش توصیه میکرد به قران و عترت و فرشتگان .. چنگ زنید

چیو بگم گلم

نامه به فرشتگان

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدت ازدواجه؟ به نيت ازدواج بگير...

والا ما باهم اوکی بودیم عاااااالی بودیم ببخشید ولی میتونم ادعا کنم هیچ چیز نمیتونست مارو جدا کنه هیچ چیز عاشق هم بودیم عااااااشق صبح روز دوشنبه یهو دیدم همه جا بلاکم کرد دیروزش رفته بود پیش دعانویس میخاست سرکتاب باز کنه دعا نویسه هم دوست باباش بوده 

باباش هم نمیخاست ما بهم برسیم دوستام میگن که طلسم کردن محمدو شاید باباش گفته طلسم جدایی بگی اخه ما هیچ اتفاق بدی بینمون نبود زیاد ب جز اختلاف سنیمون که ۱۰ ساله که اون هم خودمون حلش کردیم نمیخام ب دعا اینا فکر کنم ولی اخه خیلی یهویی صبح بیدار شدم دیدم بی دلیل رفت

والا ما باهم اوکی بودیم عاااااالی بودیم ببخشید ولی میتونم ادعا کنم هیچ چیز نمیتونست مارو جدا کنه هیچ ...

نميدونم چي بگم، ولي خب چله راهت رو باز ميكنه. و مطمئني كه تاييد شده س... 

من دوستي دارم كه عرفان كار ميكنه، خيلي سال ه. سال ها پيش نامه مي نوشت، ولي چند سال ه اخير بعد كلي تحقيق گفت نامه نوشتن عمل خدايي نيست و ... 

پيجش تو اينستا اينه:_yasbanafsh

اسی شما چله زیارت عاشورا گرفتی خواسته تو گفتی نتیجه رو باید می سپردی تا هر چی که به صلاحته برات رقم بخوره

شاید رفتنش اون هم یهویی اون هم تو زمان چله حتما خیریتی توش بوده که شما بی خبری انقدر با لجاجت خواسته هامون رو از خدا نخوایم شما چله تون رو ادامه بده امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

اکی ولی یه پیشنهاد دارم به جای نامه به فرشته میتونی به نامه نوشتن به جن مسلمان هم فکر کنی 

همینو کم داشتم نبابا اینا بد بختیه جنا مسلمونیشون شبیه مسلمونیه خومونه اسممون مسلمونه فقط