2777
2789
عنوان

واقعا چرا ؟؟؟

150 بازدید | 23 پست

واقعا چرا خدا از همون اول یه آدم خوب و درست حسابی ک پاک باشه اهل خیانت نباشه راستگوباشه سر راه آدم نمیزاره 

این دومین باریه ک من دارم شکست میخورم 

حالم از جنس مذکر بهم میخوره چرا ی پسر درست حسابی پیدانمیشه؟؟

بخدا با هزار آرزو و امید وارد این رابطه جدید شدم انقدر دوسش داشتم ک حدو اندازه نداره

ولی فهمیدم دروغگوعه 😔

اینم بگم ک خیلی همو میشناسیم  اما دوماه بود ک رل زده بودیم

چراهای نی نی سایتی ها امشب زیاد شده 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل زدید؟؟؟خیال کردم ازدواج کردید.من صد نوع از این آدما سر راهم قرار گرفته

😔من دلم نمیخواد چند نفر رو امتحان کنم و باهاشون برم سر قرار و فلان بعد آخرش از هم جداشیم

آره بخدا اصلا پیامم نداده بگه من اشتباه کردم و..

خب دیگه اصلا ناراحت نکن خودتو و خوشحال باش چون وقتتو صرف ادمه اشتباهی نکردی و یکی میاد تو زندگیت که همه ی اینارو از یادت میبره

خب دیگه اصلا ناراحت نکن خودتو و خوشحال باش چون وقتتو صرف ادمه اشتباهی نکردی و یکی میاد تو زندگیت که ...

کاش یه آدم خوب پیدامیشد که همه غم و غصه هامو فراموش میکردم

به شما هم میگن اینستا نداشته باشین بعد خودشون اینستا دارن؟؟

نه ماله من داره ولی من خودم خوشم نمیاد از اینستا.کلا ادمی نیست که گیر بده نه این که بی قید و بند باشه ها نه فقط تاحالا جوری رفتار نکردم ک بخواد بهم گیر بده