2777
2789
عزیزم همه روانجام میده بجزماسک 🥺من انقدرگفتم  حالاهم تومرحله درمانه معلوم نیست سرماخورده یاکر ...

ماسک خیلی مهم مشتری اومد کرونا داشت حرف زد ازراه نفسش وارد بدن میشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نبودمی گفتن ماسک مهم نیست و گرونم بود 

ماسک معمولی هم جلوش میگیره توخونه هم میتونین بدوزیون توشهرماهمه مغازه ها حتی سوپرمارکت هادارن

توبیرون میگن مهم نیس ازاول گفتن فضای بسته وشلوغی مهم

ان شالله من تحمل ندارم نه می تونم بخوابم نه بخورم فقط همسرمو نهار دادم نشستم یک گوشه

عزیزم من درکت میکنم خیلی بده😢

حاضرم خودم تو بدترین شرایط کرونا بگیرم ولی خانوادم سالم باشن،برات دعامیکنم،انشاالله که چیزی نیس😙

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
اخه نبودمی گفتن ماسک مهم نیست و گرونم بود 

جوابش بیاد نگران نباش انشالله منفی بعداون کارای بالایی رو رعایت کنین هیچی نمیشه

عزیزم من درکت میکنم خیلی بده😢 حاضرم خودم تو بدترین شرایط کرونا بگیرم ولی خانوادم سالم باشن،برات دع ...

حاضرم کرونابگیرم بمیرم حاضرم تیکه تیکه بشم ولی بابام خوب باشه داداشام سنشون کمه چیزیشون نشه من از۱۲بدون مادربودم پدرم همه کسمه وهیچ فامیلی نداریم صدسال ۱بارهم نمیان وقتیم باشن فقط ازار

حاضرم کرونابگیرم بمیرم حاضرم تیکه تیکه بشم ولی بابام خوب باشه داداشام سنشون کمه چیزیشون نشه من از۱۲ب ...

الهی بمیرم برات😭😭😭😢

از صمیم قلبم برات دعا میکنم❤❤❤

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..