2777
2789
سرفه خشک یا همراه با خلط؟؟ چون کرونا یکی از علائمش سرفه های خشک

خشک هست فکرکنم ولی سرفه جزالرژیش بوده 

بیشترتنش دردمی کنه 

خوزستان داره خراب میشه هیچ کس فکرمانیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشک هست فکرکنم ولی سرفه جزالرژیش بوده  بیشترتنش دردمی کنه  خوزستان داره خراب میشه هیچ کس ...

گلم مردم باید به فکرخودشون باشن هیچکس رعایت نمیکنه  این ۱۴و۱۵ خرداد ببین همه رفتن مسافرت گردش توشهرمون اصلاازمسافر جانبود چرامیرن خیلی واجب

دولت بره زنجیرببنده دم در خونه ها مردمم باید رعایت کنن

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
چی خوردی خوب شدی

رفتم دکتر گف ۱۰روز استامینوفون سرماخوردگی نخور سفکسیم داد گف این بخور بیاازمایش رفتم دادم منفی بود

برام شربت اینا داد توخونم مایعات آش گف زیاد بخور

قبل آزمایش گفته بود چیزی مصرف نکنم اون ۱۰روز

حتما برین ازمایش بدین راحت بشین

گلم مردم باید به فکرخودشون باشن هیچکس رعایت نمیکنه  این ۱۴و۱۵ خرداد ببین همه رفتن مسافرت گردش ت ...

عزیزم گناه من چی بود؟چندماه مادرمو ازدور دیدم بجز خونه پدرومادرامون جایی نرفتیم همه چیوشستم هرروزلباس می شورم موادغذایی باماکرو داغ کردم گفتم بابانرو مغازه ولی پول ازکجاپس وقتی فرمانداربست روحانی بازکرد وقتی ازقم مسافرامد حرف زدیم اعتراض کردیم شهروببندین نبستن اماشهرهاشون الان روی مابستن من دکترلازم بودم حاضرنشدم شهرب شهربرم😭

خشک هست فکرکنم ولی سرفه جزالرژیش بوده  بیشترتنش دردمی کنه  خوزستان داره خراب میشه هیچ کس ...

اخی عزیزم ایشالله که چیزی نیست

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم گناه من چی بود؟چندماه مادرمو ازدور دیدم بجز خونه پدرومادرامون جایی نرفتیم همه چیوشستم هرروزلبا ...

مغازه حتما رعایت کنین یکسر باماسک دستکش باشه

ضدعفونی داشته باشه اومدخونه لباسها جدا بزاره بره حموم

وسایل سرد چه خوردنی چه نوشیدنی استفاده نکنه

گرمیجات زیاد بخوره به چای زنجفیل دارچین بزنه

دستش بااب وصابون زیاد بشوره اصلا دستاش به صورت چشم دهان بینی گوش نزنه

اینجوری یک درصد فقط امکان داره بگیره

ازمایشی ک قبل تست کروناست؟

مریض که شدم رفتم دکتر گف هیچی استفاده نکن ۱۰روزه دیگه بیا فقط سفکسیم داد ۱۰روز بعدرفتم نوشت ازمایش کرونا دوساعت بعد جواب دادن منفی بود گف کرونانداری

قرص اینا نوشت گف مایعات وآش اینا زیاد استفاده کن

مغازه حتما رعایت کنین یکسر باماسک دستکش باشه ضدعفونی داشته باشه اومدخونه لباسها جدا بزاره بره حموم ...

عزیزم همه روانجام میده بجزماسک 🥺من انقدرگفتم 

حالاهم تومرحله درمانه معلوم نیست سرماخورده یاکرونا