2777
2789
عنوان

تغییرات من در رژیم+ عکس😃😎

| مشاهده متن کامل بحث + 41789 بازدید | 659 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بخوریم لاغر بشیم

😂😂😂مگه وقتی بخوری لاغر میشی عزیزم 

اینو اصلاح کن بگو چی نخوریم که لاغر بشیم 

حالا من بهت میگم سیبزمینی ماکارانی برنج نون شکلات شکر نمک  نوشابههههه   باید حذف بشه اما چون برنج و نون برایه بدن لازمه باید  خورده بشه تویه روز مثلا صبحانه باید  ۲ کف دست نون که میشه هرکدوم ۱۰ در ۱۰ خورده بشه   برنج یه کفگیر باشه سعی کن  با بشقاب سالادت برنج بخوری با بشقاب برنجت سالاد 

موفق باش😂دیگه چیزی نخور تا لاغر بشی

دوستا با کالری شماری کم کردم و ورزش زیاااااد

چقدر کالری در روز مصرف میکردی؟ چند ساعت ورزش؟ و اینکه ماهی چقدر لاغر کردی

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
استارتر عزیزم میشه در مورد ماسک نخود توضیح بدی که با چی قاطی میکردی وقبل حمام میزاشتی رو ی موهات؟&n ...

عزیزم یه قاشق مرباخوری پودر نخود + دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل و زیتون 

قبل حمام دوساعت رو موهام میزارم بعد میشورم 

اگر موهات چربه یک ساعت بسه

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

استارتر عکستو میذاری منم ببینم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

منم بعد زایمان وزنم رسید به 103 کیلو بچم 1 ساله شد توی بهداشت پرونده داشتم واسه کنترل فشار خونم کارشناس تغذیه بهم رژیم داد توی مدت15 ماه35 کیلو کم کردم وزنم رسید به68

ورزش زومبا هم انجام میدادم هر روز باشگاه میرفتم

الانم1 سال و4 ماهه که مواظب و زنم هستم ولی 1 کیلو نیم اضافه کردم

میخام این پک های که استارتر گفتن تهیه کنم وتوی خونه ورزش کنم

بخاطر لاغری بعضیا میگن صورتم زشت شده این کرمهای که گفتین

بنظرتون خوبه استفاده کنم صورتم پر میشه؟

من قبلا تو شیردهی ۱۴تا کم کردم اما رعایت نکردم همش برگشت الان وزنم قد ماه نهم بارداریم شده شدم ۸۵....معده ام انگار گشاد بشه خیلی غذا میخوردم و هرکاری میکردم تو رژیم شکست میخوردم الان ۵روزه قرص لاغری میخورم اشتهامو بسته گفتم ی کم معده ام جمع بشه بعدش دوباره رژیم شروع میکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

استارتراگ عکس میذاری بمونم اگ نه بگو عزیزم که برم ی کمی کار دارم

بچه ها نظرتون درباره قرص بلوبری چیه؟استفاده کردین؟ میگن اشتها رو کم میکنه.من پیاده روی و ورزش دارم ...

منم مثل توام...گلوریا دارم میخورم روز اول حالم خیلی بد شد روز دوم بهتر شدم ولی باز سردرد داشتم روز سوم باز کمتر شد روز چهارم دیگ حالم خوب بود الانم روز پنجمم تو همین ۵روز ۷سانت دور شکمم کم شد