2777
2789
عنوان

ولی خواب بعد مدرسه😁😂

164 بازدید | 43 پست

یه چیز دیگس اصن😂

مخصوصا وقتی کنکوری باشی😮‍💨😃💔

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوم یادش بخیر پارسال بود همون یه ربعی که میخوابیدم عمیق ترین بود

من یک ساعتی میخوابم😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچها من مشاور کنکور گرفتم و الان روز دوم هستش برنامه برام فرستاده و قرار شده که هر موقع نتونستم برم مدرسه بهش خبر بدم که برا صبح هم برام برنامه بچینه دیشب ساعت ۱۹:۴۹ دقیقه قرار شد که من نرم مدرسه ( چون معلوم نبود معلم داریم یا نه) بعد بهم گفته بود ۱/۵ ساعت زمان بزا برای یک درس تاریخ ( یک درس تاریخ انسانی رو بچها واقعا نمیشه تو ۱/۵ ساعت جمع کرد )  و  بعد اینو هم همون لحظه با ویس بهش گفتم  و گفتم که فنون رو هم که تو برنامه قرار دادید یک ساعت بیشتر از زمانی شد که شما گفتید .... بعد آخر شب ساعت ۱۲ اومد یه ویس گرفت گفت آفرین بعد رفت !!!!!!! بعد من خوب برای امروز صبحم برنامه نداشتم دوباره صبح ساعت ۶ پاشدم به امید اینکه گفته باشه چی بخونم دیدم هیچی اومدم دوباره  ساعت ۷.۵پرسیدم ازش منم دیدم ج نامیده خودم نشستم درس تاریخ رو که نتونستم دیروز تموم کنم رو خوندم ....ساعت ۱۰ صبح اومد پیاده داد که برو مرور کن اگه مشکلی داری .... بنظرتون اینا طبیعیه یا من حساسم 

من یک ساعتی میخوابم😂

عزیزم😂 خسته نباشی 

درستم بخون هر چی بیشتر بخونی جدا میگم بهتره 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچها من مشاور کنکور گرفتم و الان روز دوم هستش برنامه برام فرستاده و قرار شده که هر موقع نتونستم برم ...

شاید مشاورت خوب نیست

منم مشاورم بعضی روزا برناممو خوب نمیده 

من خودم با توجه به نیازم میام میخونم یعنی مثلا اگه ریاضی گذاشته نتونستم تموم کنم یک ساعت بیشتر میخونم 

مشاور قراره کمکت کنه نه اینکه محدودت کنه

عزیزم😂 خسته نباشی درستم بخون هر چی بیشتر بخونی جدا میگم بهتره

والا ۸ ۹ ساعت روزای تعطیل بزور میخونم

روازا مدرسه هم ۴ ۵

والا ۸ ۹ ساعت روزای تعطیل بزور میخونمروازا مدرسه هم ۴ ۵

عالیه عزیزم اگر واقعا تو اون ۸ ۹ ساعت فقط درس میخونی و تحلیل میکنی عالیه من خودم روزای تعطیل نهایت نهایت ۶ ۷ ساعت میخوندم بیشتر حوصله نداشتم😂😂

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

عالیه عزیزم اگر واقعا تو اون ۸ ۹ ساعت فقط درس میخونی و تحلیل میکنی عالیه من خودم روزای تعطیل نهایت ن ...

نه واقعا میخونم 

اگه نخونم یا حواسم پرت شه چند دقیقه تایمرو قطع میکنم چند دقیقه بیشتر میخونم دوباره کرنومترو میزنم😂

سه روز در هفته مدرسه نمیرم

تستام خیلی کمه بیشتر وقتم صرف اموزش و ویدیو جزوه استادا میشه 

خودممم همین کارو میکنم ولی مشاورم اصلاااا پیگیر نست

مشاور من نسبت ب تو خیلی پیگیر تره 

چقد پول ازت میگیره