رژیم شیر و خرمایی که استارتر گرفته رو اگ جایی گفته بهتون میشه بمنم بگین
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولین روز کتویی من ایا برنامم درست بوده؟صبحانه دوعدد تخم مرغ نیمرو با کره حیوانی و پنیر پیتزا نهار ران مرغ سرخ شده با روغن زیتون با پنیر پیتزا شام ۵ عدد تخم مرغ نیمرو با کره محلی با پنیر پیتزا میان وعده چایی تلخ ادویه که به غذا زدم هم نمک و فلفل قرمزراستش غذاهای کتویی بلد نیستم ایا با خوردن اینجور چیزا نتیجه میگیرم؟
روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
كلا سعي كن بيشتر از نهايتا ٦ تا تخم مرغ در طول روز نخوري پنير پيتزا هم موزارلا مصرف كن اره ر ...
مرسی عزیزم امروز انگار زیاد خوردم همش حالت تهوع دارم
یه سوال دیگه نمک میتونم مصرف کنم؟و الکترولیت رو هرروز باید بخورم؟
روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
مرسی عزیزم امروز انگار زیاد خوردم همش حالت تهوع دارم یه سوال دیگه نمک میتونم مصرف کنم؟و الکترولیت ر ...
الكترايت هر روز ناشتا خوبه ولي دروغ چرا من تا حالا نخوردم
به جاش سعي ميكنم يكم نمك غذام رو بيشتر كنم...
حالت تهوع رو حدود يك هفته داري چون سبك غذا خوردنت عوض شده... براي شروع تا عادت كني اشكال نداره مقدار غذا ولي كم كم خودت ميزان غذات رو مديرت كن... اونايي تو كتو بهتر جواب ميگيرن كه يك وعده چرب ميخورن وبقيش معمولي هست غذا با سبزيجات
الكترايت هر روز ناشتا خوبه ولي دروغ چرا من تا حالا نخوردم به جاش سعي ميكنم يكم نمك غذام رو بيشتر كن ...
مرسی عزیزم لطف کردی
کبدتو از کار میندازی با این رژیم مزخرف. این چه رژیم بیخودیه دارید میگیرید؟ سنگ کیسه صفرا و چربی دور ...
ما که درحالت عادی هم کلی چیزای چرب و پروتئین میخوریم حداقل یه جوری بخورم که باعث لاغریم شه
البته هرروز تخم مرغ و گوشت و مرغ نمیخورم مثلا امروز نخوردم