2777
2789
عنوان

تغییرات من در رژیم+ عکس😃😎

| مشاهده متن کامل بحث + 41791 بازدید | 659 پست
تثبیت خیلی سخته چطور تونستی رعایت کنی اون دورانم کالری شماری کردی؟ کالری تثبیتت چنده؟

آره عزیزم همیشه کالری شماری کردم

من کالری تثبیت همون ۱۵۰۰ میبستم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه خواهشا بهم بگی اون دو روزی که شیرو خرما خوردی و ۳ کیلو کم کردی دقیقا چند تا خرما و چند لیوان شیر روزی میخوردی؟؟؟؟ یعنی فقططط شیرو خرما میخوردی؟

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
الان از اون وقت ۴ کیلو اضافه کردم  اعصابو روانم ریخته بهم

میزاری دوباره؟؟؟؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

رژیم کتو بد ترین تجربه من بود😩😔پول دادن رژیمشو بخرم بعدم چون هیچ آشنایی نداشتم و نمیدونستم نخوردن برنج و نون و سیب زمینی و............ اینقددد سخته یه هفته گرفتم ول کردم. واقعا بهتون توصیه میکنم نگیرین. من میگفتم نخوردن برنج که خیلی سخت نیس. اما خیلی سخته. سخت تر از اون نخوردن نونه. فک کنین هر چی میخوری بدون نونه. تن ماهی،تخم مرغ و.... 

امضا وجود ندارد

بچه ها نظرتون درباره قرص بلوبری چیه؟استفاده کردین؟

میگن اشتها رو کم میکنه.من پیاده روی و ورزش دارم اما خیییییلیییییی غذا میخورم.وقتی نخورم سردرد میشم و...بنظرتون میتونم با قرص کم کنم؟۱۵کیلو اضافه وزن دارم

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟