2777
2789
عنوان

دانشجوها ترم بالا پیام نور کسی هست

118 بازدید | 22 پست

ترم اولم انتاب واحد کردم مثلا فلان استاد گفته کتاب ایین زندگی دکتر موسوی ناشر همت. یعنی این کتاب بخرم بخونم؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی کتاب خیلی واجب نیست امتحان از نمونه سوالا میاد از محام

خب نمونه سوالات چیه و چطوره یعنی استاد میگه.رشته م حقوق بعدا گیرمیکنم تو ازمون 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
این کتاب باید بخونم.بعد امتحان هاشون چطور گرفته میشه؟

سوالای پیام نور سراسریه تو کل کشور یکیه هر ترم همین جوری برگزار میشه سوالاشم از نمونه سوال سالای قبلیه که توی یه کتابچه کوچیک به اسم محام جمع شده.

اگه در حد پاسی میخای بخونی با نمونه سوال حله. 

تو گوگل دانلود کنی، برات کلی نمونه سوال میاره. 

ولی اگه نمره خوب میخای، کتاب بخون. 

تو برگه انتخاب واحدت، ستون آخری اسم کتاب و نویسنده شهرکتاب و نوشته. 

همونا رو باید بخری

سوالای پیام نور سراسریه تو کل کشور یکیه هر ترم همین جوری برگزار میشه سوالاشم از نمونه سوال سالای قبل ...

همیشه اینجوری نیس. 

برا گرفتن نمره خوب، نیازه ک کتاب خونده بشه. 

با نمونه سوال فقط میشه پاس شد

همیشه اینجوری نیس. برا گرفتن نمره خوب، نیازه ک کتاب خونده بشه. با نمونه سوال فقط میشه پاس شد

من با ۱۹ فارغ التحصیل شدم. اصلا سوال جدید وجود نداره:) علت کم اوردن نمره هم درسای عملی بود وگرنه ۲۰ میشدم

من با ۱۹ فارغ التحصیل شدم. اصلا سوال جدید وجود نداره:) علت کم اوردن نمره هم درسای عملی بود وگرنه ۲۰ ...

من سال 96 فارغ التحصیل پیام نور شدم، الانم باز دانشجوپیام نورم،و اصصصصصصلا صددرصد سوالات از نمونه سوالات نمیاد

اگه در حد پاسی میخای بخونی با نمونه سوال حله. تو گوگل دانلود کنی، برات کلی نمونه سوال میاره. ولی اگه ...

تشکر خیلی دقیق توضیح دادین.تستی هست یا تشریحی چطوریه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
سوالای پیام نور سراسریه تو کل کشور یکیه هر ترم همین جوری برگزار میشه سوالاشم از نمونه سوال سالای قبل ...

تشکر چ‌خوب بگم‌ ب کتاب فروشیا محام؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
تشکر خیلی دقیق توضیح دادین.تستی هست یا تشریحی چطوریه

باز تو گوگل سرچ کن، بزن وضعیت منابع پیام نور _14051404

صفحه رو ک باز کردی، رشتتو انتخاب کن، بعد دانلودش کن

اونو ک باز کردی، اسم درس، نوع امتحان ینی تستی یا تشریحی، منبع و حتی حذفیات کتاب نوشته شده