2777
2789
عنوان

تغییرات من در رژیم+ عکس😃😎

| مشاهده متن کامل بحث + 41789 بازدید | 659 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عالی شدی فقط اسی تو صورتتم لاغر شد آخه من صورتمم تپله دوس دارم لاغر شه

آره عزیزم صورتم لاغر شد 

ولی خب کرم و اینا زدم پوست صورتم نیوفته

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
میگم این شکم خیلی نرمه وشله بالاغری جمع میشه من ۷ماهه زایمان کردم شکمم انگارژله افتاده پایین

شما حتماا گن ببند منم شل بود بعد دوماه  کتاب شد  فقط شبا درمیاوردم 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
اسی من فقط میخوام شکم و پهلوم آب شه  با کم خوری رو رژیم کلا صورتم آب میشه و زشت میشم  چک ...

اگه ورزش کنی و میزان پروتئین مناسب دریافت کنی آب نمیشه صورت. بعد ورزش یه سفیده تخم مرغ بخور

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
چه خوب.از عوارضش و این چیزا اطلاع داری؟ بعد اینکه همیشه باید بخوری یا نه؟برگشت نداره؟ من میگرنم دارم

میگرن گفتن مشکلی نداره...اما خو عوارضش میگن سردرد و خشک شدن دهن و بی خوابیه ک من چون خودم شبا دیر میخوابم خیلی حس نکردم هروقتم رفتم تو رختخواب خوابیدم خیلی مشکلی نداشتم سردردم همون روزای اول داشتم ولی دهنم زود به زود خشک میشه و زیاد آب میخورم

راجع ب برگشت وزنم نه خوب قرصم مثل هرروش دیگه بعدش رعایت نکنی برمیگرده گفتن بعدش باید رعایت کنی تو خوردن

عوارض طولانی مدتشو هم خبر ندارم چون اولین بارمه نمیشه چنددوره خورد گفتن تا سه دوره مجازی بین هرماه هم باید یه ماه فاصله باشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

سلام منم 66 کیلوم میخوام به 57 برسم و قد کوتاهم 150

فکر کردم کالری شماری سخته ولی حالا که سرچ کردم دیدم راحته در کل من ادم پرخوری نیستم ولی نمیدونم چرا لاغر نمیشم

از امروز پیاده روی و کالری شماری رو شروع میکنم

فقط خدا
منم دقيقا در عرض دوماه ١١ كيلو كم كردم😀 و ٧ كيلو ديگه ميخوام كم كنم هنوز... امشب بعد از دوماه چندتا ...

میشه یادم بدی چجورس 1مرداد عروسی عمومه شکم و پهلوهامو باید لاغر کنم خیلیم سینه هام بزرگه توروخدا بگو