2777
2789
عنوان

کسی هست که عفونت و ترشح سبز داشته باشه و خوب شده باشه؟ خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4933 بازدید | 80 پست

سها جون منم یکسالو نیمه مثله توهستم چندروز پیش یه مامای سنتی بهم گفت. که با سرکه سیب و جوش شیرین داخلی خودم رو شستشو بدم. یعنی بخوابم پاهام رو بالا بگیرم. یه سرنگ پر سرکه سیب رو بریزم داخل.  بعد ده دقیقه پاهام بالا باشه و بعدش برم دستشویی خالیش کنم و دوساعت بعدش این کار و با محلول جوش شیرین انجام بدم. باورت نمیشه فعلآ دوروزه دارم اینکار رو میکنم   یه عالمه. عفونت سبز رنگ ازم خارج شده یه عالمه ها گفت چندروز این کار و بکن تا وقتیکه دیگه چیزی ازت نیاد. 

گلم توهم اینکار رو انجام بده انشالله که خوب بشی اگه خوب شدی هم دعاکن به حاجتم برسم  روزی دوبار این کار و انجام بده 😘

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
سها جون منم یکسالو نیمه مثله توهستم چندروز پیش یه مامای سنتی بهم گفت. که با سرکه سیب و جوش شیرین داخ ...

عزیزم من اینکار رو خیلی خیلی کردم 

ترشح سبز تخلیه میشه درسته ، فرقی نداره اب عادی تزریق کنی یا سرکه یا جوش شیزین ، چون مایع باعث میشه ترشح خالی بشه 

دقیقا چند روز بعدش دوباره ترشح شروع میشه 

یعنی اینم بدرد نخور بود برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اینکار رو خیلی خیلی کردم  ترشح سبز تخلیه میشه درسته ، فرقی نداره اب عادی تزریق کنی یا ...

منم قبلاً حالت دسشویی میشستم تزریق میکردم عفونت داخل رو تمیز میکرد می آورد بیرون ولی الان می‌خوابم  و زیر کم م رو بلد میکنم و تزریق میکنم ده دقیقه میمونه بعد خالیش میکنم. مخصوصاً شبا وقتی این کارو میکنم یکم دردش زیاده.دددددددددد

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
منم قبلاً حالت دسشویی میشستم تزریق میکردم عفونت داخل رو تمیز میکرد می آورد بیرون ولی الان می‌خوابم&n ...

ولی فردا صبحش یه عالمه عفونت سبز تیکه ای دفع میشه ازم. بعدش هم اسپند و عنبرنساراو تخم شوید و خاکشیر و باهم دود میدم حالت دسشویی میشستم روش که دود قشنگ بره تو التهاب و ودردم کاملآ برطرف شده دعاکن خوب بشم منم دیگه خسته شدم

عزیزم من اینکار رو خیلی خیلی کردم  ترشح سبز تخلیه میشه درسته ، فرقی نداره اب عادی تزریق کنی یا ...

سلام عزیزم.خوب نشدی؟منم یک سالو نیمه درجیرم.حتی فریزم کردم خوب نشدم.من ترشحاتم کرم رنگه.پیازو وختمی رو امتحان کردی؟

سلام عزیزم خوب شدین . 

اگه نه که من بهت بگم دلیلش چی میتونه باشه اول از همه اینکه دکترت چی تشخیص داده

دوم اینکه مطمینی زخم نداری؟

سوم شما وقتی در حال درمان هستین حتما باید شوهرت هم دارو مصرف کنه وگرنه دائم شما این عفونتو میگیری و خوب نمیشی سه سال یه خانمی بود مشکل عفونت داشت همش ازین دکتر به اون دکتر اخر معلوم شد شوهر عفونتو برمیگردونه برای همین خانم خوب نمیشه 

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو

عزیزم شما عفونتت خوب شد؟ منم خیلی درگیرم همش کمردرد شدید دارم، حالم اصلا خوب نیست

سها جون اون قرص ها پروبیوتیک که شمع سوزان گفتن گرفتی اونارو بگیر باکتری ها مفید بدنت کلا از بین رفته دیلیست هم بگیر بخور پایلوشات فمی لاکت اینا هر بار خوردی تموم شد هر سری دو نوع بگیر بعد نهار شام بخور گلم شاید دلبل خوب نشدنت از این

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

سها خوب شدی،برو سراع امپول و داروهای قوی انتی بیوتیک تزریقی،خودت پیدا کن،و گرنه دکتر دو دونه قرص میدن بعد می گند خوب شدی

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

عزیزم برای عفونتت تونستی کاری کنی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

سها جونم حالت خوب شد عزیزم ؟

برا *شفا* من  یه حمد از ته دلت میخونی🥺بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱✅️وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏       موهامو ناز کنی؟🙏.             گریه کنم 🥺           گریه کنم 🥲             گریه کنم 😭حذف تاپیک         
عزیزم برای عفونتت تونستی کاری کنی؟

عزیزم شما با چی خوب شدین ؟ 

منم به قول سها جون ترشحالت لوسیونی سفید میگرم گاهی هم خ زیاد میشه پنیری و تیکه تیکه برا من سبز نیس کمی هم یه بو خ معمولی میده بو خیلی تند نه اما معمولی 

دو ساله خوب نمیشه همیشه خفیف دارم ..

برا *شفا* من  یه حمد از ته دلت میخونی🥺بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱✅️وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏       موهامو ناز کنی؟🙏.             گریه کنم 🥺           گریه کنم 🥲             گریه کنم 😭حذف تاپیک