2777
2789
عنوان

کسی هست که عفونت و ترشح سبز داشته باشه و خوب شده باشه؟ خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4929 بازدید | 80 پست

تو محلول آب نمک نشستی تاحالا؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم میگیرم امتحان میکنم فمی لاکت

هم فمی لاکت

هم لاکتوفم

ولی در کنارش نباید انتی بیوتیک بخوری

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

سلام، خوب هستید؟ ببین این که میگم امتحان کن، ردخور نداره، یک عدد پیاز سفید رنگ متوسط رو پوست بگیر، قشنگ رنده کن آبشو بگیر،  آب پیاز رو بریز تو یک ظرف،روش سه قاشق غذاخوری آب معمولی بریز ، 3 دقیقه بجوشون، نیم گرم بخور، تا یکهفته ادامه بده، کل ترشحات سبزتو نابود میکنه. نشد تا دو هفته ادامه بده، فقط بعد پریودی باشه

سلام سها قرصها رو گرفتی؟

من فعلا منتظرم بعد پریود خوب شستشو بدم عفونتهام خارج بشه بعد قرصهارو شروع کنم.

منم دوساله خیلی اذیتم فکر کنم هردونوع عفونتو دارم چون از علائم همشون دارم

سلام، خوب هستید؟ ببین این که میگم امتحان کن، ردخور نداره، یک عدد پیاز سفید رنگ متوسط رو پوست بگیر، ق ...

آب و باید به آب پیاز اصافه کنیم یا به پیاز رنده شده؟ نیم گرم و چطور اندازه بگیریم؟ شما ترشح سبز داشتین خوب شدین؟ اخه منم مشکل سهااا خانومو دارم

آب و باید به آب پیاز اصافه کنیم یا به پیاز رنده شده؟ نیم گرم و چطور اندازه بگیریم؟ شما ترشح سبز داشت ...

پیازی که رنده می کنی، قشنگ فشار بده آب پیاز گرفته بشه، تفاله پیاز رو دور بریز. حالا آب پیاز رو که گرفتی،  روش آب معمولی، 3 تا 4 قاشق بریز، چند دقیقه بجوشون، بعد بذار یکم گرماش بره. نیم گرم بشه زیاد سرد نشه، بخور.

سها جان منم دقیقا علایم شما دارم و هرچی قرص خوردم و هرراهی رفتم چندسال درگیرم توروخدا اگر خوب شدی بهم بگو.خسته ام وحتی ب خودکشی فکر می کنم

سها جان منم دقیقا علایم شما دارم و هرچی قرص خوردم و هرراهی رفتم چندسال درگیرم توروخدا اگر خوب شدی به ...

چرا خودکشی؟ انقدر انتی بیوتیک خوردی بدتر ضعیف شدی. باید لاکتوفم رو بخوری و از دستشویی اومدی خودتو خشک کنی و معذرت میخوام کاملا باز بشینی تا هوا بخوری خوب خشک بشی. این دو کاررو باهم انجام بده. باااید یه مدت انجام بدی و بشینی تا خشک شی واسه اینکه سردیت نشه رو پات پتو بنداز 

فک نکنم جواب بگیرم  من تو خیلی چیزا نشستم ، که خیلیا میگفتن تو سایت خوب شدن ولی من خوب نشدم &n ...

گلم درخواست دوستی من قبول کن. نحوه دم کردن دمنوشهای مصرفیتون به چه شکل هست؟

🌷وقتی عقل کامل شود سخن گفتن کم می شود🌷

سها جون چطوری خوب شدی

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم