2777
2789
عنوان

کسی هست که عفونت و ترشح سبز داشته باشه و خوب شده باشه؟ خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 80 پست
عزیزم شما با چی خوب شدین ؟  منم به قول سها جون ترشحالت لوسیونی سفید میگرم گاهی هم خ زیاد میشه ...

قرصهای پروبیوتیک. و خوردن‌ماست. یه راه عجیب هم بهت بگم مالیدن‌ماست😆

ببین‌من‌هنوزم کامل خوب نشدم‌چون‌مریضی بینهایت ضعیفم کرده ولی خب نسبت به قبلا که این راه ها رو بلد نبودم خیلی خیلی خیلی بهترم خداروشکر.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم من اینکار رو خیلی خیلی کردم ترشح سبز تخلیه میشه درسته ، فرقی نداره اب عادی تزریق کنی یا سرکه ی ...

سلام عزیزم شما خوب شدین؟منم چندین ساله ترشحات سبز رنگ دارم ولی درد نداشتم تازگیا زیر شکمم درد میکنه.من زخم دهانه رحم هم دارم شما زخم نداری؟اخه تا زخم خوب نشه عفونتم خوب نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم جوشوندم خوردم عزیزم ۵-۶ شب هیچ تاثیری نداشتهمین برگشن سبزه؟ یا گلش بنفشه؟

سلام خوبین شما خوب شدید؟ من تقریبا 3 ساله درگیرم فقط ترشح سبز میاد و مدام خارش یعنی پماد برای یک روزم خوبم نمیکنه خسته شدم 

چه راهی عزیزممن کلی راه ها رو رفتم هر چی تو نی نی سایت

سلام عزیزم میدونم از این تاپیک چند سال گذشته امیدوارم جواب بدی 

عفونتت با چی خوب شد منم دوساله درگیرم درد دارم با ترشح خیلی زیاد اصلا خوب نمیشم